Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: «Εφυγε» στα 62 του ο γνωστός επαγγελματίας εστίασης Απόστολος Ζαραϊδόνης

Αγρίνιο: «Εφυγε» στα 62 του ο γνωστός επ...

Την Παρασκευή η κηδεία

Ο πολύ γνωστός επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης του Αγρινίου Απόστολος Ζαραϊδόνης, έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια.

Εχοντας καταγωγή από τον ορεινό Βάλτο, επί δεκαετίες είχε συνδέσει το όνομα του με τον συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα, όπου δραστηριοποιήθηκε με επιτυχία, όπως και ο αδελφός του.

Ξεκινώντας απο εργαζόμενος στο δημοτικό πάρκο, γνώρισε την καταξίωση ως ιδιοκτήτης του καφε-μπαρ «Κέντια», που ήταν απο τα πλέον επιτυχημένα του Αγρινίου. Συνέχισε με την ίδια ενασχόληση μέχρι σχετικά πρόσφατα.

Ο θάνατος του επήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Αρτας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 10 / 2 / 2023, στον Ιερό Ναο Ζωοδόχου Πηγής στις 4 το απόγευμα.

πηγή: agriniopress.gr

Διαβάστε επίσης: Καλάβρυτα: Οδύνη και τιμές στο «ύστατο χαίρε» για τον 36χρονο ανθυπασπιστή της Π.Α. Παναγιώτη Δημητρακόπουλο

Με ένα δυνατό χειροκρότημα, την ελληνική σημαία να έχει σκεπάσει το λευκό φέρετρο, συνοδεία αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας  και  απόδοση των οφειλόμενων τιμών ο 36χρονος ανθυπασπιστής της Π.Α. Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, πέρασε στην αιωνιότητα.

Η Καλαβρυτινή γη «άνοιξε» την αγκαλιά της για να υποδεχθεί το 36χρονο παλικάριπου η μοίρα ήθελε να φύγει τόσο νωρίς από τη ζωή.

Η απώλειά του τεράστια όχι μόνον για την οικογένειά του (τους γονείς του Γιώργο και Βασιλική, τον αδελφό του Μιχάλη), τους συγγενείς και τους αμέτρητους φίλους, αλλά και την Πολεμική Αεροπορία, που τον συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι.

Ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων χθες στις 12 το μεσημέρι, γέμισε ασφυκτικά από κόσμο και από απέραντη θλίψη για το πρόωρο «φευγιό» ενός παλικαριού που επί 18 συναπτά έτη υπηρέτησε την  Πολεμική Αεροπορία σε διάφορες μονάδες, από τις οποίες μάλιστα του είχαν απονεμηθεί μετάλλια ευδόκιμου υπηρεσίας α΄ και β΄ τάξεως.

Στην εξόδιο ακολουθία χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο οποίος μέσα από μια θεολογική προσέγγιση για τον θάνατο απηύθυνε λόγια παρηγοριάς στην οικογένειά του, ενώ συγκίνησε τους πάντες λέγοντας  μεταξύ άλλων: «Ο Παναγιώτης ήταν ένας εν δυνάμει άγιος, γιατί πορεύτηκε στον χώρο και στον χρόνο, έζησε και αποδέχθηκε τον θάνατο  και θα τον θυμόμαστε για τον αξιακό του κώδικα. Ο Θεός τον έχει ήδη στην αγκαλιά του», ενώ εξέφρασε τις συλλυπητήριες ευχές του Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων κ. Ιερώνυμου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω της συμμετοχής του στην Ιερά Σύνοδο.

Ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος εξέφρασε τη βαθιά λύπη και συγκίνηση όλων από τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη, ο οποίος καταγόταν από του Φλάμπουρα και αγαπούσε τόσο τα Καλάβρυτα, που θέλησε ο ίδιος να μείνει για πάντα εκεί…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις