Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών: Στις καλένδες η υπογειοποίηση του τρένου από τον κ.Πελετίδη

Ώρα Πατρών: Στις καλένδες η υπογειοποίησ...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών αναφέρεται:

Το Δημοτικό Συμβούλιο της 01/02/2023 παρήγαγε αρνητικές ειδήσεις.

Η Δημοτική αρχή εγκατέλειψε 115 οικογένειες, τους εργαζόμενους της κοινωφελούς, στην τύχη τους. Επιπλέον ομολόγησε σε ερώτηση μας ότι η θέση του ποδηλατοδρόμου δεν είναι η τελική και ότι πρόκειται να ξηλωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού επίκειται η διέλευση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

Σε ερώτηση μας τι σκέφτεται να κάνει ο κ. Πελετίδης για τη διεκδίκηση της υπογειοποίησης του τρένου, αφού αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαβούλευση της νέας περιβαλλοντικής μελέτης της σιδηροδρομικής γραμμής στην Πάτρα, που όπως είναι γνωστόν περιλαμβάνει επιφανειακή διέλευση από το Ρίο έως την Κανελλοπούλου.

Ρωτήσαμε ποιο είναι το πλαίσιο των δράσεων το επόμενο διάστημα.   Θα γίνει η ματαιωμένη κινητοποίηση της 06/11/22 που δεν πραγματοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή με το πρόσχημα των καιρικών συνθηκών;

Απροσχημάτιστα, ο κύριος δήμαρχος είπε ότι επειδή πάμε σε εκλογές δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιες δράσεις αλλά θα περιμένουμε πρώτα το εκλογικό αποτέλεσμα.

Πράγματι πολύ large ο κ. Πελετίδης με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κατέστειλε τη σημαία των κινητοποιήσεων που ήταν στην καθημερινή του δράση με την προηγούμενη κυβέρνηση.

Είναι προφανές ότι αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο ανταγωνιστικός διάλογος (δημοπράτηση) για το έργο ολοκλήρωσης της σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο-Πάτρα και στο τμήμα Ρίο- Νέος λιμένας λαμβάνοντας υπόψη επίγεια διέλευση του τρένου από το Ρίο μέχρι την Κανελλόπουλου καμία αντίδραση δεν θα έχει αξία..

Είχαμε καλέσει τον κ .Πελετίδη σε κινητοποίηση όταν παραβρέθηκε σε συνέδριο το 2020 στην Αχαΐα Κλάους ο υπουργός κ Καραμανλής. Απάντησε αρνητικά, βρεθήκαμε μόνοι μας μπροστά στην πύλη με μία ακτιβιστική ενέργεια.

Τον προσκαλέσαμε να πάμε οργανωμένα στην Αθήνα όλο το Δημοτικό συμβούλιο και οι φορείς στις διεκδικήσεις στο αρμόδιο Υπουργείο.

Προτίμησε να πάει μόνος του έχοντας δύο τοπικούς φορείς της αρεσκείας του.

Ήρθε ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης στην πόλη μας και αντί ο δήμαρχος να βρίσκεται απέναντί του για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης προτίμησε να κρυφτεί...(με την προηγούμενη κυβέρνηση ηγείτο αντι-συγκέντρωσης).

Έτσι παραπέμπεται από τη δημοτική αρχή το θέμα της υπογειοποίησης του σιδηροδρόμου στις καλένδες.

Οι Πατρινοί δεν θα ξεχάσουν την αναξιόπιστη πολιτική Πελετίδη στις εκλογές....

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις