Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Στο φουαγιέ των Options Cinemas στη Βέσο Μάρε, δημιουργήθηκε ένας μαγικός κόσμος των Playmobil

Πάτρα: Στο φουαγιέ των Options Cinemas σ...

Λειτουργεί για τους μικρούς μας φίλους κάθε σαββατοκύριακο, τον Φεβρουάριο, από τις 16.00-20.00

Για τη διασκέδαση και ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων, δημιουργήθηκε στο φουαγιέ των Options Cinemas στη Βέσο Μάρε, ένας μαγικός κόσμος σε συνεργασία με την εταιρεία παιχνιδιών Playmobil. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι εκπληκτικό ότι από το 1974 που κυκλοφόρησε η πρώτη φιγούρα Playmobil στα καταστήματα παιχνιδιών έως και σήμερα έχουν κατασκευαστεί περισσότερο από 5.200 διαφορετικά σχέδια και όλοι αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι η αγαπημένη διασκέδαση των παιδιών με την απόλυτη εμπιστοσύνη από πλευράς των γονιών εδώ και 50 χρόνια!!! 

Η ξεχωριστή αισθητική της ψυχαγωγίας της αλυσίδας των κινηματογράφων Options Cinemas συναντά την καλλιέργεια δημιουργικότητας και φαντασίας της Playmobil και δημιούργησε έναν μοναδικό, διαφορετικό χώρο μέσα στον κινηματογράφο, δωρεάν, για όλους τους μικρούς μας σινεφίλ! 

Ένας χώρος ασφαλής και κατάλληλα διαμορφωμένος για τους μικρούς μας φίλους, για να γνωρίσουν ή/και να εξερευνήσουν τα νέα σχέδια και φιγούρες της ξεχωριστής και καταξιωμένης εταιρίας Playmobil. 

Κάθε σαββατοκύριακο, τον Φεβρουάριο, (ξεκίνησε στις 4-5/2, και θα συνεχιστεί στις 11-12/2 και 18-19/2  από τις 16.00-20.00). 

Κάθε δευτερόλεπτο ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται κατά 2,6 ανθρώπους, αλλά στον ίδιο χρόνο δημιουργούνται 3,2 PLAYMOBIL, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση! 

Η μοναδική ικανότητα του κινηματογράφου να δημιουργεί θετική συμπεριφορά και αξίες στον άνθρωπο. Η δράση της Playmobil γίνεται με αφορμή την προβολή της νέας ταινίας «Αστερίξ και Οβελίξ: Στο Δρόμο για την Κίνα - Astérix & Obélix: L' Empire du Milieu» του Γκιγιόμ Κανέ.

Στην Αθήνα μάλιστα στο Options Cinemas, στο Ίλιον πραγματοποιήθηκε και λαμπερή αβάντ πρεμιέρ στις 28 Ιανουαρίου 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture