Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Πραγματεία στην Αρμονία της Τονικής Μουσικής»

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο «Πραγματε...

Της Βασιλικής Φιλιππαίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της «Φιλαρμονικής» την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στις 20.30

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, στην Ρ. Φεραίου και Γκότση, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Πραγματεία στην Αρμονία της Τονικής Μουσικής» της Βασιλικής Φιλιππαίου.

Η Βασιλική Φιλιππαίου είναι συνθέτις, καθηγήτρια των ανώτερων θεωρητικών μαθημάτων της μουσικής, και καλλιτεχνική διευθύντρια της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, παρουσιάζεται το δεύτερο βιβλίο της, από τις Εκδόσεις «Το Δόντι».

Το βιβλίο αναπτύσσει θέματα που αφορούν στη σπουδή στον τομέα της Αρμονίας και είναι κάτι που δεν αφορά μόνο όποιον σπουδάζει μουσική, αλλά και κάποιον που ενδιαφέρεται να μάθει κάποια πράγματα γύρω από τη θεωρητική πλευρά της μουσικής.

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Σπύρο Θ. Δελέγκο, μουσικό - εθνομουσικολόγο, υποψήφιο Διδάκτορα της Ακαδημίας Sibelius του Πανεπιστημίου Τεχνών του Ελσίνκι και τη συγγραφέα και μουσικό κ. Βασιλική Φιλιππαίου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Σταύρος Πήττας, τελειόφοιτος της τάξης Διπλώματος Φλάουτου, του Ωδείου, πτυχιούχος Αρμονίας και μαθητής Γ΄ Λυκείου της Κ. Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture