Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο στο Πάνθεον ο "Αλαντίν"

Πάτρα: Το σαββατοκύριακο στο Πάνθεον ο &...

Από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη της Θεσσαλονίκης - Θα δοθούν 2 παραστάσεις, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου και στις 12 το μεσημέρι την Κυριακή 5/2/2023

Το σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023 θα παρουσιαστεί στο θέατρο Πάνθεον στην οδό Γούναρη 34 και Κανακάρη στην Πάτρα, η παράσταση «Αλαντίν» από την Παιαδική Σκηνή Ροντίδη.

Έχουν προγραμματιστεί να δοθούν 2 παραστάσεις, το Σάββατο στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 5/2 στις 12 το μεσημέρι.

Ο Αλαντίν είναι ένα φτωχό αλητάκι των δρόμων που ονειρεύεται να γίνει πρίγκιπας ώστε να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Γιασμίν. Χάρη σε ένα μαγικό λυχνάρι με ένα θεότρελο τζίνι πετυχαίνει τον σκοπό του. Ο σατανικός όμως βεζίρης Τζαφάρ μαθαίνει την αλήθεια και αποφασίζει να του κλέψει το λυχνάρι και να πραγματοποιήσει το όνειρο του να γίνει σουλτάνος.

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Κους.

Πρωταγωνιστούν οι: Δέσποινα Κους, Όλγα Μαρκούλη, Σωτήρης Χαρισόπουλος, Γιάννης Γιανναράκης, Ελένη Χριστοφή, Ελίζα Κιτσικίδου.

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη ιδρύθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και μαζί της, ο πρώτος επαγγελματικός παιδικός θίασος της πόλης. Έχει ανεβάσει και παρουσιάσει επιτυχημένες παραστάσεις όπως η «Ραπουνζέλ», η «Σταχτοπούτα», η «Παγωμένη βασίλισσα», κ.α.

Είσοδος: 10 ευρώ.

Στην προπώληση στο ταμείο, στο Πάνθεον τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ.

Τηλ. Πάνθεον 2610 325 778.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture