Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέξης Τσίπρας: Συγκέντρωση και ομιλία απόψε στην Πάτρα

Αλέξης Τσίπρας:  Συγκέντρωση και ομιλία ...

Στο Κλειστό του Απόλλωνα

Μόνο για την ομιλία που θα πραγματοποιήσει το κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Απόλλωνα στην Περιβόλα θα έρθει απόψε στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεν θα βρεθεί στο κέντρο της πόλης, δεν θα πραγματοποιήσει επαφές ενώ στόχος είναι όλος ο κόσμος του κόμματος να συγκεντρωθεί το απόγευμα της  Παρασκευής, στις 18:30, στην ομιλία του.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο  o Συντονιστής Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Μιχάλης Σιδηρόπουλος, «Μέχρι τώρα δεν προβλέπεται ο Αλέξης Τσίπρας να επισκεφθεί την πόλη για περιοδεία και για επαφές. Θα έρθει κατευθείαν για την ομιλία του και αυτό έχει να κάνει με τον περιορισμό χρόνου που έχει. Ξεκίνησε χθες με μία ομιλία στο Περιστέρι και μετά την Πάτρα, τη Δευτέρα, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα πυκνό πρόγραμμα που σε συνδυασμό με άλλες υποχρεώσεις δεν επιτρέπει να έρθει νωρίτερα στην Πάτρα. Όλες οι προσπάθειες που γίνονται αυτή τη στιγμή είναι να καλέσουμε όλους τους πολίτες της Πάτρας και της Αχαΐας στο φιλόξενο γήπεδο του Απόλλωνα. Πρόκειται για μία ομιλία που θα έχει βαρύνουσα σημασία και για τη χώρα και για την περιοχή μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις