Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Το Σάββατο 4/2 στο Περί Σκιών «Ο ξυπόλυτος βασιλιάς καρνάβαλος, η μεγάλη παρέλαση…»

Πάτρα: Το Σάββατο 4/2 στο Περί Σκιών «Ο ...

Θα δοθεί μόνο μία παράσταση στις 5 το απόγευμα

Ο συμπολίτης καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός που πάντα μας χαρίζει ευφάνταστες και διασκεδαστικές παραστάσεις θεάτρου σκιών, πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά αναδεικνύοντας την τέχνη του θεάτρου σκιών και συνδυάζοντας την με το θεσμό του Πατρινού καρναβαλιού. Ο Χρήστος Πατρινός λοιπόν ετοίμασε και παρουσιάζει την αποκριάτικη παράσταση με τίτλο «Ο ξυπόλυτος βασιλιάς καρνάβαλος, η μεγάλη παρέλαση…».

Ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το μεγαλύτερο πολιτισμικό γεγονός που πραγματοποιείται στη πόλη, το Πατρινό Καρναβάλι.

Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών, ο καμπούρης ήρωας καραγκιόζης, ως γνήσιος καρναβαλιστής στο άρμα του συμμετέχει ενεργά ως ξυπόλυτος βασιλιάς στέλνοντας το δικό του αποκριάτικο μήνυμα στη μεγάλη ποδαράτη παρέλαση. Στην κορύφωση του κεφιού των εκδηλώσεων με χορούς, παρελάσεις, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, καρναβάλι με παρέλαση αρμάτων και συμμετοχή παραδοσιακών φιγούρων του μπερντέ ως καρναβαλιστές θα χαρίσουν στους θεατές ήχους, χρώματα, χαρά, γέλιο, κέφι.

Αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 5:00 μ.μ. και μόνο για μια παράσταση στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος Πάτρα). Η συνέχεια επί της σκηνής....

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358.

Περί ΣκιώνΝόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture