Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Έκλεψαν το παγκάρι της Παναγίας της Πλατανιώτισσας- Δύο συλλήψεις

Καλάβρυτα: Έκλεψαν το παγκάρι της Παναγί...

Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές

Έκλεψαν το παγκάρι της Παναγίας της Πλατανιώτισσας και σύμφωνα με την αστυνομία αναφέρει πως η υπόθεση εξιχνιάστηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του ΑΤ Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Τ.Α Αιγιαλείας 4 κλοπές που έλαβαν χώρα νυχτερινές ώρες της 22-09-2022 και 23-11-2022 στο Δ.Δ Πλατανιώτισσας.

Όπως αναφέρει το kalavrytanews.com, 2  δράστες φέρονται να μετέβησαν στο προαναφερθέν χωριό των Καλαβρύτων και αφού εισήλθαν στο εκεί ευρισκόμενο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Πλατανιώτισσας αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από τα παγκάρια.

Ακολούθως τον Νοέμβριο επανάκαμψαν όπου από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος- ταβέρνα αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 200 ευρω, χρηματικό ποσό 70 ευρώ και τρόφιμα αξίας 1500 ευρώ.

Η δράση τους συνεχίστηκε καθώς από υπαίθριους πάγκους τοπικών παραγωγών αφαίρεσαν βάζα περιέχοντα μέλι και γλυκά κουταλιού συνολικής αξίας περίπου 1000 ευρώ.

Οι ανωτέρω φερόμενοι ως δράστες (ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός) οι οποίοι φέρονται να είχαν τελέσει ομοειδείς πράξεις και στην περιοχή της Αιγιαλείας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία τους.


Οι υποθέσεις αρμοδιότητας του Α.Τ Καλαβρυτων συσχετίστηκαν με αυτές της Αιγιαλείας και σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία από το Τ.Α Αιγιαλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου και η υπόθεση παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις