Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έπαθε… Μαρτίκα

Survivor All Star: Ο Νίκος Μπάρτζης έπαθε… Μαρτίκα

«Ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι;»

Από την περσινή σεζόν του Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας είχε ξεχωρίσει για τον τρόπο με τον οποίο «διάβαζε» τις κινήσεις των συμπαικτών και των αντιπάλων του καθώς «έβλεπε» κλίκες και σχέδια πίσω από τα περισσότερα περιστατικά.

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως έφτιαξε… σχολή καθώς στο φετινό κύκλο του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης ακολουθεί τα βήματα του φαρμακοποιού.

Τόσο ο Νίκος Μπάρτζης, όσο και ο Σπύρος Μάρτικας στο επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/01) σχολίασαν την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου και θεωρούν πως ο Μισθοφόρος δρα βάση σχεδίου με σκοπό να διώξει από το παιχνίδι τον επίσης υποψήφιο Κρις Σταμούλη.

 

«Ο Κάπτεν, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο πειρατής. Δεν ξέρω αν είναι ο mastermind, όπως τον λένε, αλλά μήπως είναι του χάους; Μήπως είναι ο εγκέφαλος μιας καταστροφικής πορείας των μπλε; Αν ισχύει αυτό. Κώστα μου, πειρατή μου, όπως το πας εσύ έτσι, θα το βουλιάξεις το καράβι» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης είπε μεταξύ άλλων: «Στο προηγούμενο συμβούλιο όλη η ομάδα ψήφισε τον Κρις να φύγει κι από ό,τι φάνηκε δεν τον θέλουν γιατί τους δημιουργεί προβλήματα. Έρχομαι και λέω μήπως η κλίκα, που έχουν κάνει τα παιδιά, είπανε σε εμάς για να θολώσουν τα νερά ότι θα ψηφίσουμε τον Mισθοφόρο και θα πούμε ότι είναι αγωνιστικός ο λόγος για να το πιστέψουν όλοι και να φανεί ότι δεν έχουμε κλίκα; Ο Mισθοφόρος θα διώξει τον Κρις. Καλά ρε μάγκες τι παράσταση δώσατε πάλι; Αυτή η κλίκα έχει το ρίσκο της γιατί ο κόσμος βλέπει…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight