Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στέφανος Πετσάλης: Ευχαριστήριο της οικογένειας

Στέφανος Πετσάλης: Ευχαριστήριο της οικογένειας

O Στέφανος Πετσάλης ήταν γνωστός πατρινός έμπορος και πρωτεργάτης του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Ευχαριστήριο στους γιατρούς και το προσωπικό της μονάδας αιμοκάθαρσης Κυανούς Σταυρός απευθύνει η οικογένεια του Στέφανου Πετσάλη.

Ο Στέφανος Πετσάλης έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τους θεράποντες ιατρούς Νεφρολόγους  Dr ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΡΙΓΚΑ και Dr ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΟΥΖΔΑΜΠΑΝΗ   καθώς και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοκάθαρσης ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ για την άριστη ιατρική φροντίδα και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλη τη διάρκεια της ασθένειας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΕΤΣΑΛΗ  

 Η σύζυγος Νίκη, τα παιδιά Μαρία, Ηλίας και Σοφία

O Στέφανος Πετσάλης ήταν γνωστός πατρινός έμπορος και πρωτεργάτης του Καρναβαλικού Κομιτάτου. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα που οδήγησαν σε ανακοπή.

Ο εκλιπών είχε καταστήματα με αυτοκινητιστικά είδη και ενδύματα, ήταν πολυταξιδεμένος και με μεγάλο κοινωνικό κύκλο, ενώ αγαπούσε πολύ το Πατρινό Καρναβάλι συμβάλλοντας στην εξέλιξή του. Διατέλεσε πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου και ήταν η «ψυχή» του μεγάλου χορού της τελευταίας Κυριακής, τον οποίο εμπνεύστηκε και διοργάνωνε με μεγάλο ενθουσιασμό και μεράκι.

 

 

Σύζυγος της οδοντιάτρου Νίκης Παπανδρέου- Πετσάλη, απέκτησε δυο κόρες την Μαρία Πετσάλη, παιδίατρο, που έχει παντρευτεί το δικηγόρο Ηλία Στεφανόπουλο, γιο του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας και την Σοφία Πετσάλη, οδοντίατρο. Παππούς τεσσάρων κοριτσιών που λάτρευε, ευτύχισε να έχει κοντά του τους αγαπημένους του πριν το τελευταίο αντίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις