Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Αφροαμερικανός Αντουάν Φουκουά θα σκηνοθετήσει την ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον

Ο Αφροαμερικανός Αντουάν Φουκουά θα σκην...

Η ταινία έχει και την έγκριση του εκλιπόντος σταρ της ποπ μουσικής - Ακόμη δεν έχει επιλεγεί ο πρωταγωνιστής

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα συμπληρωθούν 14 χρόνια από τις 25/6/2009 που έφυγε από τη ζωή ο διάσημος και εξαιρετικά αγαπητός ποπ σταρ Μάικλ Τζάκσον - Michael Jackson. Όπως έγινε γνωστό ο Αφροαμερικανός σκηνοθέτης ταινιών όπως η «Ημέρα Εκπαίδευσης» με τον Ντενζέλ Ουάσινγκτον αλλά και του «Emancipation» που ξεκίνησε να παίζεται πριν λίγο καιρό με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ, πρόκειται να σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον και μάλιστα τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2023, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ποιος θα ενσαρκώσει τον βασιλιά της ποπ μουσικής με τα αμέτρητα χιτ.

Επίσης ακούγεται πως στα σκαριά είναι μία ταινία και για τον Τζορτζ Μάικλ με επικρατέστερο να τον ενσαρκώσει τον γοητευτικό ηθοποιό και με Ελληνικές ρίζες, Τέο Τζέιμς.

Ο 57χρονος Αντουάν Φουκουά λοιπόν θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον & μάλιστα λέγεται πως η συγκεκριμένη ταινία έχει πάρει το πράσινο φως & τις ευχές των κληρονόμων του πολυσυζητημένου τραγουδιστή και παγκοσμίου ειδώλου της μουσικής.

Την παραγωγή της ταινίας, η οποία θα έχει τον τίτλο «Michael», έχει αναλάβει ο Γκρέιχαμ Κινγκ, παραγωγός επίσης της ταινίας «Bohemian Rhapsody» για τον Φρέντι Μέρκιουρι που χάρισε Όσκαρ ερμηνείας στον Ράμι Μάλεκ, ενώ το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Τζον Λόγκαν, o δημιουργός του «Penny Dreadful» και σεναριογράφος του «Skyfall», γεγονός που δείχνει πως η ταινία σίγουρα θα έχει ένα καλό και αρκετά δυνατό σενάριο.

Πέρα του ότι ήταν αδιαμφισβήτητα ένας σπουδαίος και πολυτάλαντος καλλιτέχνης, η ζωή και η φήμη του Μάικλ Τζάκσον είχαν αμαυρωθεί όταν ξέσπασε το σκάνδαλο παιδεραστίας σε βάρος του. Το Deadline όπως ανέφερε το flix.gr, υπογραμμίζει πως «η ταινία δεν θα έχει σκοπό να αποκαταστήσει την φήμη του Τζάκσον. Η πολύπλοκη ζωή του είναι αρκετά γνωστή στον κόσμο και δεν θα αγνοηθεί στο σενάριο της ταινίας, η οποία θα καλύπτει ολόκληρη την ζωή του από την πρώιμη περίοδο των Jackson 5 μέχρι και τον τραγικό του θάνατο τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία μόλις 50 ετών». Ο Μάικλ Τζάσκσον του «Billy Jean», του «Dirty Diana», του «Thriller» και τόσων άλλων επιτυχιών, είχε γεννηθεί στις 29 Αυγούστου 1958, στην περιοχή Γκάρι, της Ιντιάνα, στις ΗΠΑ.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε το ποιος θα επιλεγεί να πρωταγωνιστήσει στον δύσκολο πράγματι, ρόλο του Μάικλ Τζάκσον. Το flix.gr θυμίζει πως ο γνωστός ηθοποιός Τζόζεφ Φάινς θα έπαιζε κάποια στιγμή τον Τζάκσον σε ένα επεισόδιο του «Urban Myths», το οποίο τελικά δεν παίχτηκε ποτέ.

Βέβαια αυτή την περίοδο παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες (προβλήθηκε και στην Πάτρα στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε) η ταινία για την Γουίτνει Χιούστον «I Wanna Dance With Somebody» με την εξαιρετική Ναόμι Άκι στο ρόλο της «βασίλισσας» της ποπ στην Αμερική που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2012 στα 49 της μόλις χρόνια (παίζει και ο Στάνλει Τούτσι στο ρόλο του παραγωγού και φύλακα άγγελου της). Ακόμα ετοιμάζεται και η ταινία για την επίσης αδικοχαμένη τραγουδίστρια Εϊμι Γουάινχαουζ με τίτλο «Back to Black» σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον με την Μαρίζα Αμπέλα στο ρόλο, με τα γυρίσματα να έχουν μόλις ξεκινήσει στο Λονδίνο.

Ο Ράμι Μάλεκ & η Γκλεν Κλόουζ επικράτησαν στα SAG - Συγκινητικός ο Άλαν Άλντα

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε φτάσει στην πτώχευση λίγο πριν πεθάνει ενώ τώρα βγάζει περισσότερα χρήματα

Χριστούγεννα είχε φύγει έξαφνα από τη ζωή, Χριστούγεννα κυκλοφόρησε και η βιογραφία του Τζορτζ Μάικλ

Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά.

Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά.

Η Ναόμι Άκι ως Γουίντει Χιούστον.

Η Ναόμι Άκι ως Γουίντει Χιούστον.

Η Ναόμι Άκι ως Γουίντει Χιούστον.

Η Ναόμι Άκι ως Γουίντει Χιούστον.

Η φωτ. είναι από την ανάρτηση στο flix.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture