Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά του 2023 η ταινία «Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody» στην Ελλάδα

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά του 2023 η ται...

Στις 29/12/2022 από την Feelgood - Την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα

Με ενδιαφέρον αναμένεται η βιογραφικού περιεχομένου ταινία «Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody» σε σκηνοθεσία Kasi Lemmons που στις ΗΠΑ κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου 2022, προπαραμονή των Χριστουγέννων ενώ στη χώρα μας, απ’ όσο είδαμε καταφθάνει στις 29 Δεκεμβρίου 2022 σε διανομή της Feelgood & θα έρθει για προβολή και στην Πάτρα. Η ταινία αφορά στο μεγάλο αστέρι της Αμερικανικής ποπ μουσικής σκηνής, την Γουίτνει Χιούστον που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο χάρη στην υπέροχη φωνή της και στην έντονα συναισθηματική ερμηνεία της. Η Χιούστον γεννημένη στις 9 Αυγούστου 1963 στο Newark του New Jersey, έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, πριν δηλαδή δέκα χρόνια.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου για την ταινία, το κορίτσι της χορωδίας του New Jersey ανελίσσεται σε μια από τις πιο πολυβραβευμένες και εμπορικά επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών σε μία συναρπαστική, σπαραχτική και συναισθηματική διαδρομή που διασχίζει τη ζωή και την καριέρα της.

Ένας θριαμβευτικός φόρος τιμής στο ταλέντο της απαράμιλλης Whitney Houston. Σε σκηνοθεσία της Kasi Lemmons (Harriet), σενάριο του υποψήφιου για βραβείο Oscar, Anthony McCarten (του Bohemian Rhapsody), παραγωγή του μυθικού μουσικού παραγωγού Clive Davis και πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με βραβείο BAFTA, Naomi Ackie (The End of the F***ing World), η ταινία αφηγείται το πολύπλευρο και πολύπλοκο χαρακτήρα της γυναίκας πίσω από τη Φωνή.

Με αξέχαστες ερμηνείες, θρυλικές εμφανίσεις και ένα αξέχαστο soundtrack με τις πιο μεγάλες επιτυχίες της όπως δεν τις ακούσατε ποτέ ξανά.

Πρωταγωνιστούν εκτός της 30χρονης Βρετανής Naomi Ackie, οι Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters.

Διάρκεια: 146 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture