Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H κόρη του Κοντιζά φωτογραφήθηκε σαν παίκτρια του MasterChef

H κόρη του Κοντιζά φωτογραφήθηκε σαν παί...

To MasterChef ξεκινάει σήμερα

Μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα του MasterChef και ο Σωτήρης Κοντιζάς έβαλε τη μικρή του κόρη Ιζούμι στη θέση της παίκτριας ανεβάζοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία.

Η μικρή ποζάρει στον χώρο όπου γίνονται οι συνεντεύξεις των παικτών και ο Σωτήρη Κοντιζάς γράφει στη λεζάντα: «Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια. Πρεμιέρα @masterchefgr αύριο 16/01 στο @starchanneltv στις 21:00».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολίασαν την απίστευτη ομοιότητά τους.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει αποκτήσει επίσης με τη σύζυγό του Δέσποινα, την κόρη τους Αριάνα και τον γιο τους Κένζι.

Η μικρότερη Ιζούμι ήρθε στον κόσμο τον Νοέμβριο του 2020 με τον ίδιο να εξομολογείται στις πρώτες του δηλώσεις: «Ήμουν μέσα στον τοκετό και αυτό θα το θυμάμαι καλά. Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση και με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γρ. Ο Κένζι ήταν 3.800 γρ. Η Αριάνα ήταν 3.300 γρ. Είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, όμως πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει. Είναι σαν την Αριάνα με τα χρώματα του Κένζι. Γεννήσαμε φυσιολογικά. Η Δέσποινα είναι μια χαρά. Θηλάζει από την πρώτη στιγμή. H Αριάνα είχε ζητήσει κοριτσάκι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight