Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Τιτανικό από τον Τζέιμς Κάμερον 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Τιτανικό από το...

Ο Τιτάνικος προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από 25 χρόνια

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν ήταν σίγουρος ότι ήθελε τον ρόλο του Τζακ στον Τιτανικό.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό People, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον είπε ότι έπρεπε να πείσει τον ΝτιΚάπριο για να αναλάβει το ρόλο.

«Δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει. Έπρεπε πραγματικά να τον πιάσω από το χέρι για να παίξει στην ταινία. Δεν ήθελε να το κάνει. Σκεφτόταν ότι ήταν βαρετή», είπε ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε πως τελικά δέχτηκε τον ρόλο μόνο όταν τον έπεισε ότι ήταν στην πραγματικότητα μία δύσκολη πρόκληση.

Σε πρόσφατη δήλωσή του στο Deadline ο Κάμερον είπε ότι «δεν μπορώ να φανταστώ αυτή την ταινία χωρίς τους δύο πρωταγωνιστές της: τον ΝτιΚάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ».

Επιστρέφει η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία
Η ταινία «Τιτανικός» θα επιστρέψει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία της.

Η ταινία του 1997 του Τζέιμς Κάμερον θα προβάλλεται στους κινηματογράφους σε βελτιωμένη (remastered) έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ από τις 10 Φεβρουαρίου.


Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, οι οποίοι ενσάρκωσαν τους πρωταγωνιστές, Ρόουζ ΝτεΓουίτ Μπουκάτερ και Τζακ Ντόσον, εμφανίζονται σε μια νέα αφίσα της ταινίας για να γιορτάσουν την επέτειο.

Η Κέιτ Γουίνσλετ 47 ετών και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο 48 ετών παρέμειναν καλοί φίλοι από τότε που πρωταγωνίστησαν στην ταινία, όταν ήταν μόλις 21 και 22 ετών.

Η ταινία «Τιτανικός» βασίστηκε στην ιστορία του ναυαγίου του διάσημου πλοίου το 1912.

Έως την κυκλοφορία του φιλμ «Avatar» το 2009 – σε σκηνοθεσία επίσης του Κάμερον – ο Τιτανικός ήταν η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. Ο Τζέιμς Κάμερον σκηνοθέτης και σεναριογράφος της απέσπασε τρία βραβεία Όσκαρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight