Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργαζόμενοι 6ης ΥΠΕ κατά Καρβέλη: "Η αρχή της αμεροληψίας έχει πάει περίπατο. Έχει χαθεί κάθε μέτρο στην αυθαιρεσία"

Εργαζόμενοι 6ης ΥΠΕ κατά Καρβέλη: "...

Η ανακοίνωση

Σε ανακοινωσή τους, οι εργαζόμενοι της 6ης ΥΠΕ στρέφονται κατά του Υπεάρχη Γιάννη Καρβέλη κάνοντας αναφορές για αυθαιρεσίες. Συγκεκριμένα, αναφέρουν: 

Το “ρεπερτόριο” αρνητικών εκπλήξεων της 6ης Υ.Πε. και προσωπικά του διοικητή της κ. Καρβέλη στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού πάντα διέθετε μια αξιοπρόσεκτη ποικιλία.  Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού “λόγω εκτάκτων αναγκών” το οποίο ευθύς μετά την πρόσληψη του μετακινείται προς μονάδες αστικών κέντρων (προφανώς της επιθυμίας τους), διαπίστωση για υπεράριθμο προσωπικό σε μονάδες μετά από μετακινήσεις ή προσλήψεις που έχουν προηγηθεί σε αυτές και μετά μόνιμοι , μετακινημένοι υπάλληλοι και επικουρικοί επιλέγονται με ίδια σταθμά για μετακίνηση σε άλλη μονάδα, αλλού -και προφανώς αναλόγως των προσώπων – επιλέγεται η εκ περιτροπής μετακίνηση προσωπικού για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών άλλου φορέα και άλλοτε το βαρύ φορτίο το επωμίζεται για μήνες ή χρόνια ο ίδιος άτυχος, ενώ σε περιπτώσεις παραίτησης αναγκαίου επικουρικού προσωπικού που αποχωρεί δεν έχει προβλεφθεί καν τρόπος για την άμεση αντικατάσταση του...

Το κρεσέντο, όμως, απέκτησε μοναδικότητα τις τελευταίες μέρες στην περίπτωση του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών. Συνάδελφος υποβάλλει αίτημα μετακίνησης για προσωπικούς λόγους στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” το οποίο απορρίπτεται και αμέσως μετά συνάδελφος του ίδιου κλάδου από τον ίδιο φορέα παρά τη θέληση της μετακινείται με προορισμό το προαναφερόμενο νοσοκομείο.  Στην περίπτωση της 6ης  Υ.Πε. η αρχή της αμεροληψίας στη δημόσια διοίκηση είναι προφανές ότι έχει πάει περίπατο ενώ προφανώς έχει χαθεί κάθε μέτρο στην αυθαιρεσία.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ΠΦΥ  Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου και την 6η Δ.Υ.Πε. καλεί τον κ. Καρβέλη -και εφόσον χρειαστεί  τον υπουργό- να άρει άμεσα την εν λόγω μετακίνηση και να μετακινηθεί ο ίδιος στον δρόμο της λογικής, της διαφάνειας και της ακεραιότητας.

Σε αντίθετη περίπτωση ο σύλλογος μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του και για την προσφυγή σε κάθε νόμιμο μέσο προς των συμφέρον των εργαζομένων και των μελών του.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις