Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέες απειλές Οκτάι: «Όταν η Τουρκία λέει ότι θα έρθει ξαφνικά ένα βράδυ, θα το κάνει»

Νέες απειλές Οκτάι: «Όταν η Τουρκία λέει...

H ανάρτηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου

Νέες απειλές εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, κατά του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, μετά την επίσκεψή του στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη σχετική ανάρτησή του στα social media.

«Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και κάνει ό,τι χρειάζεται. Η Τουρκία δεν λέει κενά λόγια και όταν λέει “θα έρθουμε ξαφνικά”, θα το κάνει. Ειδικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν λέει κενά λόγια», είπε χαρακτηριστικά ο Φουάτ Οκτάι, σχετικά με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Φλώρου στην Ψέριμο ενώ πίσω φαίνονται τα παράλια της Αλικαρνασσού.

 Η «επίθεση» του αντιπροέδρου της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι, έρχεται με αφορμή την επίσκεψη του στρατηγού Φλώρου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και μία σειρά φωτογραφιών που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση του Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου:

Επίσης, ο Τούρκος αξιωματούχος εξαπέλυσε πυρά και κατά των δημάρχων Κωνσταντινούπολης και Αθήνας, Εκρέμ Ιμάμογλου και Κώστα Μπακογιάννη. «Βλέπουμε ποιος συγχαίρει ποιόν. Είναι ξεκάθαρη η ‘αδελφοσύνη’ μεταξύ τους. Πείτε στον αδελφό σας που είναι μαζί σας να πει στον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να μην βγάζει φωτογραφίες με την Αλικαρνασσό από πίσω του», τόνισε ο Οκτάι, απευθυνόμενος στον αντίπαλο του Ερντογάν.

Πηγή:newsit

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις