Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Τοξωτή Γέφυρα της Ψωφίδας η τελετή Αγιασμού των υδάτων του Δήμου Καλαβρύτων

Στην Τοξωτή Γέφυρα της Ψωφίδας η τελετή ...

ΤΟ μήνυμα του Δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής, εορτής των Θεοφανείων, στην πέτρινη Τοξωτή Γέφυρα του ποταμού Ερυμάνθου στην Ψωφίδα, έδρα της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας, θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός των υδάτων του Δήμου Καλαβρύτων.
Της τελετής του Αγιασμού θα χοροστατήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αροανίας και Παΐων π. Ιωάννης Μπαμπίλης ενώ θα παραστούν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι αρχών και φορέων.

Αμέσως μετά την τελετή του Αγιασμού των υδάτων θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας.

Ο Δήμος Καλαβρύτων απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σ’ όλους τους δημότες να παραστούν στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων. «Η εορτή των Θεοφανείων συμβολίζει την ελπίδα, τη φώτιση, την πνευματική σωτηρία. Καλούμε όλους τους δημότες μας να μετάσχουν σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας και στην τελετή του Αγιασμού των νερών», αναφέρει σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις