Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβου: Ο Πούτιν θα πεθάνει σύντομα

Αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του Κιέβο...

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα χτυπήματα «στα βάθη της Ρωσίας»

Δεν έχει τέλος η σεναριολογία για την κατάσταση της υγείας του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν. Οι φήμες ότι ο πρόεδρος Πούτιν είναι άρρωστος έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές τον γύρο του κόσμου, ωστόσο για πρώτη φορά ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του ουκρανικού στρατού Κίρλο Μπουντάνοφ, επικαλούμενος «ανθρώπινες πηγές κοντά στον πρόεδρο Πούτιν» εξέφρασε την πεποίθηση ότι πάσχει από καρκίνο και ότι θα πεθάνει σύντομα.

Μάλιστα, ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Ουκρανίας προχώρησε παράλληλα στην έμμεση παραδοχή ότι η Ουκρανία σχετίζεται με τις επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε ρωσικές αεροπορικές βάσεις εντός της ρωσικής επικράτειας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κίρλο Μπουντάνοφ, αναμένει νέα πλήγματα στα βάθη της ρωσικής επικράτειας, χωρίς ωστόσο να παραδεχεται την εμπλοκή της Ουκρανίας σε αυτά.

Ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε για τα πλήγματα σε αεροπορικές βάσεις, ωστόσο απάντησε πως δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα αυτό μετά τον τερματισμό του πολέμου.

Ο Μπουντάνοφ, μετά τη δήλωση του αυτή είπε: «είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά τα γεγονότα», ενώ στο ερώτημα, αν κάτι τέτοιο θα συμβεί και στο μέλλον, απάντησε λέγοντας «Ναι, νομίζω».

Η δημοσιογράφος του ABC τον ρώτησε στη συνέχεια διερευνητικά: «Στα βάθη της επικράτειας της Ρωσίας;». «Όλο και πιο βαθιά, πιο βαθιά» απάντησε ο Μπουντάνοφ χαμογελώντας.

Επίσημοι Ουκρανοί αξιωματούχοι από την αρχή του πολέμου δεν παραδέχονταν ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας είχαν την οποιαδήποτε εμπλοκή σε δολιοφθορές, ιδιαίτερα στα αδιαμφισβήτητα εδάφη της Ρωσίας, ωστόσο δεν έκρυβαν τη χαρά τους όταν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις