Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η Κυβέρνηση υλοποιεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η Κυβέρνηση υλοποι...

Ανακοίνωση για τη μαρίνα της Πάτρας

Σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρει: Με απόφαση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό για θέματα κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές κ. Χρήστου Τριαντόπουλου και την υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, δίνονται στο Δήμο Πατρέων 700.000 ευρώ για την αποκατάσταση της Μαρίνας της Πάτρας από τις καταστροφές που είχαν δημιουργηθεί από καιρικά φαινόμενα.

Η απόφαση αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνάντησης που είχε ο κ. Τριαντόπουλος, με τους Βουλευτές Αχαΐας και τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη για το θέμα αυτό.

Η κα Αλεξοπούλου μετά τη συνάντηση είχε δηλώσει ότι η μαρίνα της Πάτρας θα έπρεπε να είναι ήδη, εδώ και χρόνια, σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη μιας παραλιακής πόλης με μέτωπο στο Ιόνιο και να προσφέρει θέσεις εργασίας, παράλληλα με τον τουρισμό και την επισκεψιμότητα. Η θεομηνία, άλλωστε, βρήκε μια ήδη εγκαταλειμμένη από το Δήμο κατεστραμμένη μαρίνα.

Η Αχαιή Βουλευτής έχει ασχοληθεί επισταμένως με το ζήτημα της αποκατάστασης των ζημιών στις πληγείσες περιοχές, ασκώντας πίεση στις αρμόδιες υπηρεσίες και έχοντας κάνει αλλεπάλληλες συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία.

Ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει το ενδιαφέρον της για την Πάτρα. Μετά την επιτυχημένη επίσκεψη του Πρωθυπουργού, όπου δεσμεύτηκε για 80 και πλέον έργα και διάθεση 3,7 δις ευρώ για την Αχαΐα, έρχεται το αρμόδιο Υπουργείο και χρηματοδοτεί την αποκατάσταση της Μαρίνας.

Η κα Αλεξοπούλου ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την ασίγαστη υποστήριξή του στην Αχαΐα, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα που βρίσκεται πάντα δίπλα στους ΟΤΑ της περιοχής και τον Υφυπουργό κ. Τριαντόπουλο για το συνεχές ενδιαφέρον του για την επίλυση των προβλημάτων του νομού. Ενδιαφέρον έχει πλέον να δούμε με ποιον τρόπο ο Δήμος Πατρέων θα αξιοποιήσει αυτή τη φορά και σε πόσο χρόνο, τη βοήθεια της Κυβέρνησης προς την πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις