Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μέλη των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μέλη των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού ...

Πήγαν στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, στο Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, στην 6η ΥΠΕ και αλλού

Με μεγάλη χαρά την Παρασκευή 30/12/2022, τελευταία εργάσιμη ημέρα του χρόνου τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, έψαλαν μέλη των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών με την συνοδεία ορχήστρας, μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η αρχή έγινε όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εστάλη από τον Παγκαλαβρυτινό, με την Δημοτική αρχή όπου ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και υπάλληλοι του Δημαρχείου, υποδέχτηκαν θερμά την αντιπροσωπεία του Συλλόγου και τους ευχαρίστησαν για την επίσκεψη.

Συνέχεια είχε η 6η Υγειονομική Περιφέρεια όπου θερμή υποδοχή επιφύλαξε στα μέλη του Παγκαλαβρυτινού ο διοικητής Γιάννης Καρβέλης και το προσωπικό της υπηρεσίας τους οποίους και ευχαριστεί ο Σύλλογος.

Μια ξεχωριστή υποδοχή έκανε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης o Γιάννης Μάκκας, ο Χρήστος Μητρογιώργος, ο Νίκος Καπερώνης καθώς και το προσωπικό της υπηρεσίας στον Παγκαλαβρυτινό σύλλογο όπου εκτός από τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη του συλλόγου να χορέψουν ένα τραγούδι με τον Περιφερειάρχη να σέρνει τον χορό.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «μας υποδέχτηκε εγκάρδια και άκουσε τα κάλαντα από την ορχήστρα μας με την συνοδεία των μελών του χορευτικού μας.

Τέλος επισκεφθήκαμε και τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Φίλια που μας ευχαρίστησε και ανταλλάξαμε ευχές για τον Νέο Χρόνο.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου σας εύχονται καλή Χρονιά με υγεία και ελπίδα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις