Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με δράσεις κοινωνικού και ενημερωτικού χαρακτήρα κλείνει το 2022 για το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη

Με δράσεις κοινωνικού και ενημερωτικού χ...

Η χρονιά έκλεισε με μια όμορφη γιορτή

Το 2022 κλείνει για το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη με δράσεις κοινωνικού και ενημερωτικού χαρακτήρα.

Στις 19/12, σπουδαστές από τα τμήματα Μαγειρικής Τέχνης και Τουριστικών Επαγγελμάτων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο ξενοδοχείο My Way. Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου κ.Νίκος Παππάς, ξενάγησε σε όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου τους σπουδαστές καθώς και ο Chef κ.Σακκαρης Αθανάσιος στους χώρους προετοιμασίας γευμάτων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη των καθηγητών κυρού Γιαννόπουλου Ανδρέα και κυρίου Δρε Παρασκευά.

Στις 21/12 η Ikochimiki σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη πραγματοποίησε ένα εξαιρετικόσεμινάριοπάνω στην Υγιεινή και Ασφάλεια σε Επισιτιστικούς Χώρους. Οι σπουδαστές μας είχαν την τεράστιαχαρά και το προνόμιο να επιμορφωθούναπό τους ειδήμονες του χώρουπάνω σε θέματα HACCP καθώς και καθαρισμόκρύας και ζεστής κουζίνας και να αποκτήσουνγνώσεις χρήσιμες για όλη την επαγγελματική τους πορεία και τη ζωή τους εν γένει.

Το ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΒΕΡΓΗ για Χριστουγεννιάτικο Δώρο στις 22/12, έκανε δώρο στις μαθήτριες του, δωρεάν masterclass Χριστουγεννιάτικου μακιγιάζ από την κα. Βιβη Αγγελοπούλου και την NYX υπό την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας της σχολής κας. Αντζελας Πουλη. Η εκδήλωση είχε ως αποτέλεσμα οι σπουδάστριες της σχολής να μάθουν νέες τεχνικές και τάσεις στον κόσμο του μακιγιάζ και διανθίστηκε με ευχές και χριστουγεννιάτικα γλυκά!

Η χρονιά έκλεισε με μια όμορφη γιορτή όπου η Διευθύντρια Σπουδών Κατερίνα Βέργη, υποδέχθηκε φίλους, σπουδαστές και εκπαιδευτές στον πεζόδρομο της Πουκεβίλ, στο εργαστήριο Μαγειρικής Τέχνης. Όλοι κεράστηκαν και αντάλλαξαν ευχές!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά