Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βουκουρέστι: Πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό στο σημείο «καρμανιόλα» - Η κατάσταση των τραυματιών

Βουκουρέστι: Πώς συνέβη το τραγικό περισ...

Τι μεταδίδουν τα Ρουμανικά ΜΜΕ

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Βουκουρέστι με τουριστικό λεωφορείο όπου επέβαιναν 47 Έλληνες, με τον μέχρι στιγμής απολογισμό να κάνει λόγο για 1 νεκρό και 3 σοβαρά τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της πρωτεύουσας της Ρουμανίας.

Τι ακριβώς συνέβη
Μιλώντας στους αστυνομικούς ο οδηγός αποκάλυψε ότι προσπαθούσε να κατευθυνθεί προς το Παλάτι του Κοινοβουλίου και πως ακολούθησε τις οδηγίες του Google Maps το οποίο του πρότεινε τη διαδρομή μέσω του περάσματος Unirii.

Πρόκειται για ένα σημείο καρμανιόλα, καθώς η η πινακίδα ναι μεν προειδοποιεί για το μέγιστο ύψος που πρέπει να έχουν τα οχήματα που θέλουν να περάσουν κάτω από τη γέφυρα, κάτι που φαίνεται όμως πως δεν αντιληπτό από αρκετούς με αποτέλεσμα να σημειώνονται συνεχώς τροχαία.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρουμανίας συνολικά 7 τροχαία έχουν συμβεί από τα εγκαίνιά του συγκεκριμένου δρόμου στις 4 Σεπτεμβρίου 2022 έως σήμερα. H υπόγεια διάβαση Pasajul Unirii, άνοιξε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από την ανακατασκευή που διήρκησε 77 μέρες και στοίχισε 14 εκατομμύρια lei.

 

ALyvKaHt_lc

Πάντως, όπως μεταδίδει το Οbservator Antena 1, ο οδηγός δεν βρέθηκε να έχει καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά. 

Από Λάρισα, Βόλο και Θεσσαλονίκη οι επιβάτες
Το ξενοδοχείο ξεκίνησε από το Βόλο, το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο, που έχει έδρα τη Λάρισα, 6 άτομα επιβιβάστηκαν από το Βόλο στο λεωφορείο, 24 από τη Λάρισα (22 πελάτες και δύο άτομα προσωπικό του γραφείου) και 17 από τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις