Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Στερεοτυπάκια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: "Μου Μου", θεατρική παράσταση αλληλεγγύης στο Royal

Πάτρα: "Μου Μου", θεατρική παρ...

Tην Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 21:30 στον πολυχώρο ROYAL

Ο Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝ Πατρών "Δημήτρης και Βέρα Σφήκα"  προσκαλεί στη θεατρική παράσταση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 21:30 στον πολυχώρο ROYAL (Ακτή Δυμαίων 51, Πάτρα) από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα “ΘΕΩΡΙΚΟΝ” τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.

 
"Ευχαριστούμε θερμά το αθλητικό σωματείο γυναικών Καλλιπάτειρα παράρτημα Πάτρας για την πρωτοβουλία και ελπίζουμε ότι στις 27 Δεκεμβρίου θα γεμίσουμε τον πολυχώρο ROYAL o όποιος μας έχει διατεθεί δωρεάν για την εκδήλωση".

Τιμή πρόσκλησης 10 €

Προσκλήσεις διατίθενται:

• Στην «Αγορά Αργύρη», Αγίου Ανδρέου 12–14, Πάτρα (9 π.μ.–13:00 μ.μ.) τηλ: 261 0433210

 
• Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος», Κορίνθου 274, Πάτρα

• Κατάστημα υποδημάτων «SHOELAND», Ερμού 39, Πάτρα

• «ΜΑΡΥ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΟΥΤΣΕΛΗ», Ρήγα Φεραίου 110

• και στο θεωρείο του θεάτρου «ROYAL»

Λίγα λόγια για την κλινική και το σύλλογο:

Η κλινική Αποκατάστασης στο Π.Γ.Ν. Πατρών όπως αναφέρεται νοσηλεύει ασθενείς που μετά από ένα απροσδόκητο γεγονός εμφανίζουν μείζονα κινητική αναπηρία και χρήζουν επανεκπαίδευσης ώστε να κερδίσουν μέρος της λειτουργικότητα τους και τη όσον δυνατό ανεξαρτησία τους

Η προσπάθεια διατήρησης λειτουργικότητας και αποτροπή της επιδείνωσης της υγείας τους απαιτεί συνεχή και επίπονο αγώνα.

Η υδροθεραπεία σε πισίνα οι φυσικοθεραπευτικές πράξεις πρόληψης και αποκατάστασης η Θεραπευτική άθληση, η ψυχολογική υποστήριξη, η αντιμετώπιση χρόνιου πόνου και πρωτίστως η Κοινωνική Επανένταξη είναι κυρίαρχοι στόχοι.

Ο «Σύλλογος Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν.Πατρών Δημήτρη και Βέρα Σφήκα» αποτελεί μη κερδοσκοπικό σωματείο, το οποίο κρίθηκε αναγκαίο να δημιουργηθεί με την έναρξη λειτουργίας της κλινικής, λόγω ανυπέρβλητων προβλημάτων που υπήρξαν και εξακολουθούν να υπάρχουν για την πλήρη ανάπτυξή της.

Σκοποί του Συλλόγου είναι :

• η με κάθε τρόπο υποστήριξη σε αυτούς που δίνουν τη δική τους μάχη μέσα από τις δομές της κλινικής και σε αυτούς που τους στηρίζουν (τις οικογένειες τους κυρίως και τους φροντιστές) αλλά και το προσωπικό.

• η συνεχής βοήθεια για την βελτίωση της λειτουργίας της κλινικής.

• η συνδρομή στο εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο των συντελεστών της.

Είναι σαφές ότι στόχος όλων είναι η πλήρης αποκατάσταση και κοινωνική ένταξη των νοσηλευόμενων ασθενών της κλινικής, μετά την έξοδό τους από αυτή.

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ένα 2023 στο οποίο θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά όλοι ίσοι και η αναπηρία θα υπάρχει σαν ένα μέρος της ποικιλομορφίας του σύμπαντος και όχι σαν «έμπνευση» γιατί όλοι μαζί χωράμε σε μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Μάθε που ψηφίζεις με ένα κλικ: Η εφαρμογή που σου δείχνει το εκλογικό σου τμήμα και στον χάρτη

Πλήρης Οδηγός Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πόσους σταυρούς βάζουμε για δήμο και περιφέρεια - Όλα όσα θέλετε να ξέρετε πριν την κάλπη

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Όλες οι ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους και τις Περιφέρειες, τους συνδυασμούς, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών και τα exit polls

Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023: Πώς θα μεταδοθούν - Πώς θα δείτε ποσοστά και σταυρούς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture