Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η Κέιτ Μπους στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της εύχεται να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η Κέιτ Μπους στο χριστουγεννιάτικο μήνυμ...

Εξέφρασε την ελπίδα για τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία ενώ ζήτησε & αύξηση μισθών για γιατρούς και νοσηλευτές

H καταξιωμένη Αγγλίδα τραγουδίστρια, στιχουργός & μουσικός Κέιτ Μπους – Kate Bush στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της ευχήθηκε το πιο σημαντικό, ειρήνη & να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα η 64χρονη Κέιτ Μπους, ερμηνεύτρια επιτυχιών όπως το «Running Up That Hill» εξέφρασε την ελπίδα για τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της. Η αγαπητή τραγουδίστρια, η οποία ζήτησε αύξηση μισθών για γιατρούς και νοσηλευτές στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της για το 2022 και σε νέα ανάρτηση στον ιστότοπό της με τίτλο «Καλά Χριστούγεννα» επισημαίνει πώς η ζωή συνέχισε να είναι «απίστευτα τρομακτική» μετά την πανδημία.

«Κάθε χρόνος φαίνεται να περνάει λίγο πιο γρήγορα. Λένε ότι αυτό συμβαίνει, καθώς μεγαλώνουμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ταχύτητα της ζωής αυξάνει με μεγαλύτερο ρυθμό από ποτέ» επισημαίνει στην αρχή του μηνύματος η Αγγλίδα τραγουδίστρια - τραγουδοποιός.

«Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς έχει γνωρίσει ποτέ τέτοια χρονιά. Η ζωή έγινε απίστευτα τρομακτική στην πανδημία, αλλά αν και πιστεύαμε ότι μπορεί να τελειώσει σύντομα φαίνεται να συνεχίζεται» σημειώνει. «Είναι ένας βομβαρδισμός, ο φρικτός πόλεμος στην Ουκρανία, οι λιμοί, οι ξηρασίες, οι πλημμύρες... και χάσαμε τη βασίλισσα μας.

Πολλοί από τους φίλους μου εξεπλάγησαν με το πόσο αναστατώθηκαν με τον θάνατό της, ειδικά καθώς δεν είμαστε βασιλόφρονες, αλλά νομίζω ότι ο θάνατός της έγινε εστία θλίψης, για ανέκφραστη απώλεια που είχαν νιώσει τόσοι πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια της πανδημίας» αναφέρει η Κέιτ Μπους.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture