Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη»

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μ...

H υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα, τόνισε

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, μετά και τη νέα αναβολή που έλαβε σήμερα για να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο εκ των τριών παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. 

Όπως έγινε γνωστό μετά την εξέλιξη αυτή δεν θα απολογηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς δεν έχει αποφανθεί ακόμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Μετά την έκδοση του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πιθανότατα θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, θα οριστεί νέα ημερομηνία για την απολογία της.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλοι δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

Αναφορικά με την κα Σπηλιοπούλου σχολίασε ο κ. Κούγιας: «Το σκοτεινό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η κα. Σπηλιοπούλου, καθώς μέσα στο σκοτάδι έχει κατευθύνει όλη αυτή την διαδικασία και παράνομα αυτοπροσδιορίστηκε ως ειδική σύμβουλος».

«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, το πιθανολογώ σφόδρα με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και υπογράμμισε ο ποινικολόγος, καταλήγοντας, ότι η υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα.

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα φάει το κεφάλι του» σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Και τόνισε: «Θα πάει να φάει το κεφάλι του, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί – μετά τις τελευταίες εξελίξεις – εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι κα. κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει την ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

πηγη: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις