Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει την… κηδεία του

Ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει την… κηδεία του

«Θέλω πολύ νταούλι»

O δημοφιλής σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης , με ποιον τρόπο θα ήθελε, ιδανικά, να έρθει το τέλος του κόσμου και πώς οραματίζεται την κηδεία του.

Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη με πολύ μαύρο χιούμορ, ανέφερε πως «θέλω πολύ νταούλι στην κηδεία μου! Το dress code εξαρτάται από ποιο θάνατο θα πάω. Μια πολύ ωραία συζήτηση αλλά μ’ αρέσει! Έχω πει πως αν είναι ακαριαίος θα βάλω το ρούχο που είχα βάλει στην τελευταία φωτογραφία που πόσταρα στα social media. Το μαύρο χρώμα δεν «παίζει» στη δική μου κηδεία! Θα υπάρχει τρομερή παλέτα χρωμάτων. Color blocking θα υπάρχει».

«Θα ήθελα να ακούγεται το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου που λέει «ανεπανάληπτος» γιατί ας… μ’ αφήσει να είμαι εγωιστής φεύγοντας και να λέω ότι είμαι ανεπανάληπτος! Αφού δεν το είπα στη ζωή», ανέφερε ο σχεδιαστής, ενώ μοιράστηκε και την ατάκα, «Κάντε το φέρετρο 12 πόντους πιο μακρύ γιατί θέλω να φορέσω δωδεκάποντο».

Ακόμη, στη συνέντευξή του αποκάλυψε πως, «Όπου κάνω μια ιδιαίτερη εμφάνιση γίνεται το τέλος του κόσμου και το έχω νιώσει πολλές φορές. Θα ήθελα να μας βρει όμως με γκάζι! Όλοι αυτοί γίνονται πλούσιοι από τα γκάζια, εγώ μια ζωή γκαζώνομαι ας… πάω από το κ@λ@γκάζι να τελειώνουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight