Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τριαντάφυλλος: Μεγαλώνεις ένα παιδί για να έρθει κάποιος να στο σκοτώσει;

Τριαντάφυλλος: Μεγαλώνεις ένα παιδί για ...

Εξοργισμένος για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του

Στον άγριο ξυλοδαρμό της 22χρονης βαφτιστήρας του από τον σύντροφό της και τη σημερινή ψυχολογική της κατάσταση αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος στις κάμερες εκφράζοντας οργή για τις ποινές που επιβλήθηκαν στον σύντροφό της.

Ειδικότερα, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε πως “η οικογένεια της βαφτιστήρας μου, επειδή με αγαπάει πάρα πολύ και επειδή είχα τα live, δεν μου είχε πει τι είχε συμβεί για να μη στεναχωρηθώ.

Μιλάω με τη Χριστίνα, είναι πολύ χάλια και γενικά αυτό που έγινε είναι ένα τραύμα τεράστιο για εκείνη. Μεγαλώνεις ένα παιδί με πολύ κόπο, τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, το σπουδάζεις και έρχεται κάποιος γιατί έχει πιει, γιατί δεν αντέχει να είναι καψούρης, γιατί ζηλεύει, και πάει και στο χτυπάει στον τοίχο; Στον τοίχο;

Ο θάνατος ήταν εκεί. Απλά έτυχε να μη σκοτωθεί η Χριστίνα”.

“Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα οργής. Δε μπορεί κάποιος να χτυπάει έτσι κάποιον άλλο και παρά τρίχα να γλιτώνει από τον θάνατο.

Αν δε βγει η φάτσα του και το όνομά του, αυτός θα ξαναβγεί εκεί στη Ρόδο, θα ξαναπάει σε κλαμπ, θα γνωρίσει άλλο κοριτσάκι.

Το κοριτσάκι αυτό θα είναι τυχερό σαν τη βαφτιστήρα μου;” πρόσθεσε, επίσης, ο Τριαντάφυλλος στο απόσπασμα που προβλήθηκε στον Alpha.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight