Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Πάτρα Ενωμένη»: Συνεχίζει τις επαφές με τους πολίτες

«Πάτρα Ενωμένη»: Συνεχίζει τις επαφές με...

Το "ευχαριστώ" στον Δημήτρη Βακάλογλου

"Το Σαββατοκύριακο 17-18/12 η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συνέχισε τις επαφές με τους συμπολίτες μας" αναφέρει σε ανακοίνωσή της και συνεχίζει: Στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και την ενημέρωση των κατοίκων της πόλης μας, ο επικεφαλής Κώστας Σβόλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες της παράταξης επισκέφθηκαν την περιοχή των Μποζαϊτίκων, την πλατεία Παπανδρέου στο Ψαροφάι και την πλατεία Νόρμαν.

Υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για τα κακώς κείμενα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, με την «Πάτρα Ενωμένη» να καταθέτει μεν τους προβληματισμούς της για όλα όσα δυστυχώς συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και να αναδεικνύει ταυτόχρονα και το πρόγραμμά της.

Αποδεικνύουμε και πείθουμε τους συμπολίτες μας πως είμαστε η  παράταξη που γνωρίζει τα θέματα, που δεν κρύβει την ιδεολογία της, έχοντας ταυτόχρονα διάθεση συνεργασίας και συναίνεσης και με οδηγό το όραμά μας, τη διάθεση προσφοράς, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ικανότητα, θα αλλάξουμε τη μίζερη εικόνα της πόλης μας.

Από όλους στην παράταξη εκφράζεται ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στην μεγάλη ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Πάτρας. Τον πρώην Αντιδήμαρχο Δημήτριο Βακάλογλου, ο οποίος μας στηρίζει και μας καθοδηγεί στον άξονα «ανιδιοτέλεια», «ήθος» και «προσφορά».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις