Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιβάνα Κνολ: Η ημίγυμνη πρώην Μις Κροατία έκανε... θραύση στο Μουντιάλ

Ιβάνα Κνολ: Η ημίγυμνη πρώην Μις Κροατία...

Βρίσκεται στις κερκίδες σε κάθε αγώνα, φορώντας σέξι ρούχα στα χρώματα της πατρίδας της

Ποζάρει με άκρως προκλητικό μπικίνι στην έρημο του Κατάρ, της χώρας που φέτος φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Ο λόγος για την 30χρονη πρώην «Μις Κροατία«, Ιβάνα Κνολ, η οποία δηλώνει φαν του Μουντιάλ και δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε αγώνα να βρίσκεται στις κερκίδες, φορώντας σέξι ρούχα με τη σημαία της πατρίδας της.

Πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, η Ιβάνα είχε 600 χιλιάδες followers στο Instagram. Αλλά, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», οι καυτές εμφανίσεις της στις κερκίδες του γηπέδου, έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των θαυμαστών της.

Από την έναρξη του Μουντιάλ, η Κροάτισσα απέκτησε επιπλέον 2,4 εκατομμύρια ακολούθους. Χθες, το απόγευμα ο αριθμός των followers που υποκλίνονται στην γοητεία της άγγιξε τα τρία εκατομμύρια. Για να γιορτάσει την θεαματική αύξηση της δημοφιλίας της, η Ιβάνα σκέφθηκε να βάλει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και να ποζάρει όλο σκέρτσο στην έρημο.

 

Σε κάθε της εμφάνιση στο Μουντιάλ, η Ιβάνα Κνολ ξετρελαίνει τους οπαδούς αλλά και τους τηλεθεατές καθώς με αυτή την εμφάνιση, δύσκολα μπορεί να ξεφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight