Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άφαντος ο 47χρονος κυνηγός που χάθηκε στο Παναχαϊκό - Ολονύχτια επιχείρηση

Άφαντος ο 47χρονος κυνηγός που χάθηκε στ...

Δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έρευνες από αστυνομία, πυροσβεστική, ΕΜΑΚ κι εθελοντές

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής , της 6ης ΕΜΑΚ και της αστυνομίας «χτενίζουν» από χθες το βράδυ το Παναχαϊκό όρος αναζητώντας τον 47χρονο κυνηγό – ιδιοκτήτη καφετέριας τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά.

Η επιχείρηση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ενώ  οι ελπίδες όλων στρέφονται στο σημερινό πρωινό, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες εστιάζονται σε ρεματιά στην οποία κατεβαίνουν οι κυνηγοί για το κυνήγι πέρδικας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό του 47χρονου παραμενει ανοιχτό, όπως καταγράφηκε από το στίγμα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Οι πυροσβέστες έχουν σηκώσει και το drone της υπηρεσίας αλλά μέχρι ώρας δεν υπάρχει καθαρή εικόνα λόγω της πυκνής ομίχλης που υπάρχει στην περιοχή.

Χθες στις 7.50 το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του σταθμευμένο στη θέση «βρύση Καλογέρα» κοντά στη δεύτερη ανεμογεννήτρια.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, ωστόσο, λόγω του ασθενούς σήματος στην περιοχή, το εύρος του στίγματος είναι αρκετά μεγάλο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με ειδικά τον εκπαιδευμένο σκύλο Δούκα, κλιμάκιο της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που γνωρίζουν καλά το ανάγλυφο της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις