Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 47χρονου άνδρα που αγνοείται στο Παχαναϊκό -Επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ

Μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 47χρ...

Έχει εντοπιστεί το όχημά του

Νεότερο - Άκαρπές παραμένουν μέχρι και τις 11.30 το βράδυ οι έρευνες παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό του άνδρα που αγνοείται στο Παναχαϊκό. Πρόκειται 47χρονο Πάτρινό, ο οποίος διατηρεί καφετέρια σε κεντρικό σημείο της πόλης

Το σκοτάδι και τις καιρικές συνθήκες να δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο των διασωστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας. Η επιχείρηση θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Νεότερη ενημέρωση: Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει εντοπιστεί ο 47χρονος που είχε πάει μόνος του για κυνήγι στην περιοχή. Για τον εντοπισμό του επιχειρούν 10 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 6ης ΕΜΑΚ, καθώς και σκύλος έρευνας και διάσωσης ως συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.

Αρχική ενηρώση: Κινητοποίηση στο Παναχαϊκό για αγνοούμενο άνδρα από μέλη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας που με εκπαιδευμένο σκύλο έρευνας και διάσωσης, τον «Δούκα».

Η επιχείρηση εντοπισμού του ξεκίνησε όταν από το μεσημέρι της Τετάρτης που ξεκίνησε για κυνήγι δεν έδωσε μέχρι αργά το απόγευμα ζημεία ζωής. 

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταθμευμένο σε σημείο κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή "Βρύση του Καλόγερου", νωρίς το απόγευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις