Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βολές Μυλωνά μέσω thebest.gr για τις ανεξαρτητοποιήσεις- «Είναι ένα σχεδιασμένο παιχνιδάκι που δεν με ανησυχεί. Ας πάνε στο καλό οι άλαλοι και άφωνοι»

Βολές Μυλωνά μέσω thebest.gr για τις ανε...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η απάντησή του

Σκληρή  γλώσσα χρησιμοποίησε μιλώντας στο thebest.gr, ανήμερα της εορταστικής του εορτής, o Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, απαντώντας σε ερώτημα για τις ανεξαρτητοποιήσεις δυο δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, του Άγγελου Καραντζά και του Αναστάσιου Βερρόπουλου και τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι ίσως αναμένονται και άλλες αντίστοιχες ενέργειες ανεξαρτητοποιήσεων.

Ο κ. Μυλωνάς μιλώντας στο thebest.gr, έκανε λόγο για  «άλαλους» και «άνεργους» αλλά και για «σχεδιασμένο παιχνιδάκι». Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είναι κάτι που δεν με ανησυχεί καθόλου, παρότι είναι ένα σχεδιασμένο παιχνιδάκι. Δεν με ανησυχεί καθόλου, ξαναλέω, γιατί οι συγκεκριμένοι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, εδώ και πάρα πολύ καιρό για πολλούς λόγους. Δεν έχουμε κανένα κοινό στοιχείο εμείς με τους κυρίους αυτούς και να πάνε στο καλό. Οτιδήποτε άλλο παίζεται επικοινωνιακά δεν μας αγγίζει. Εμείς ασχολούμαστε με τα προβλήματα του λαού της Δυτικής Αχαΐας και την κατάλληλη στιγμή θα πούμε και εμείς τα δικά μας και ο κόσμος τα δικά του. Όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκια. Οι άλαλοι και οι άφωνοι βρήκανε ξαφνικά φωνή γιατί όλοι εκλεγόμαστε για να έχουμε παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και να εκφράζουμε μια άποψη. Τώρα οι άλαλοι εξέφρασαν άποψη και απέκτησαν βήμα, αυτό ας το εκτιμήσει ο λαός. Εμάς είναι κάτι που δεν μας ανησυχεί, την διαδικασία αυτή εμείς την βλέπουμε ως ένα ξεκαθάρισμα για να δημιουργήσουμε το μεγάλο εκείνο κίνημα που θα ξανακερδίσει τις εκλογές προς όφελος του λαού της Δυτικής Αχαΐας. Οι εκλογές δεν είναι η «γέφυρα» να βρουν οι άνεργοι και οι άεργοι δουλειά. Ο Δήμος της Δυτικής Αχαΐας, δεν είναι οργανισμός απασχολήσεως εργατικού δυναμικού».     

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις