Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτ. Αχαΐα: Ανεξαρτητοποιείται ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μυλωνά, Άγγελος Καραντζάς

Δυτ. Αχαΐα: Ανεξαρτητοποιείται ο δημοτικ...

Τι αναφέρει

Στην επιστολή ανεξαρτητοποίσής του από την παράταξη του νυν Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, ο Άγγελος Καραντζάς αναφέρει:

κ. Δήμαρχε,
κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

Με την παρούσα επιστολή μου, σας γνωστοποιώ την οριστική απόφαση ανεξαρτητοποίησής μου από την δημοτική παράταξη «Όραμα για την Δυτική Αχαΐα» και σας εκφράζω παράλληλα την πρόθεσή μου να παραμείνω ενεργός δημοτικός σύμβουλος έως τη λήξη της θητείας μου το 2023.   

 Όπως σας είχα ενημερώσει και κατά την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, η  έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας, καθώς και η πλήρης διάψευση των προσδοκιών και των στόχων που είχαμε θέσει εξ αρχής με τον κ. Μυλωνά  - όταν συμφώνησα να συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια -είναι οι βασικές αιτίες που με οδηγούν σε αυτή μου την απόφαση. 

  Οι στόχοι που είχαμε θέσει αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου μοιάζουν σήμερα μακρινοί, γεγονός που προσωπικά με θλίβει, κυρίως απέναντι στους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με τοποθέτησαν στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου στην Δυτική Αχαΐα. Αυτήν την εμπιστοσύνη οφείλω να σεβαστώ, και να την τιμήσω με την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, με γνώμονα πάντα την αγάπη για τον τόπο μας και το καλό της περιοχής και των συμπολιτών μας. Αυτό και θα  συνεχίσω να πράττω.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου δεν είναι προσωπικοί, αλλά έχουν να κάνουν με διαφορετικές πρακτικές και αντιλήψεις που έχω, από αυτές όπου ακολουθεί η παρούσα Δημοτική Αρχή τα τελευταία δύο χρόνια και που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες που έμαθα να πορεύομαι στην ζωή μου, ειδικότερα δε, σε μια περιοχή όπου οι προσδοκίες των πολιτών από εμάς ήταν και είναι μεγάλες. Σας παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες ενημέρωσης της απόφασής μου στο δημοτικό συμβούλιο καθώς και την ενσωμάτωσή της στα πρακτικά του δημοτικού μας συμβουλίου.

Με εκτίμηση


Άγγελος Καραντζάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις