Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Το νέο βιβλίο της Δήμητρας Γεωργίου με τίτλο «2 ½ Φορές Χήρα…» παρουσιάζεται το απόγευμα του Σαββάτου

Πάτρα: Το νέο βιβλίο της Δήμητρας Γεωργί...

Στις 18.00 σε εκδήλωση στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού συλλόγου στην πλ. Γεωργίου

To νέο βιβλίο της Δήμητρας Γεωργίου με τίτλο «2 ½ Φορές Χήρα…» που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Ζενίθ, παρουσιάζεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στις 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας στην πλ. Γεωργίου.

Περιγραφή

Η Λίτσα είναι μια γυναίκα που η ζωή τής έχει δώσει πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Αν και φτάνει στο σημείο να τα έχει όλα, θέλει περισσότερα και συνεχίζει ακάθεκτη για να τα κατακτήσει. Μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει;

Ένα βιβλίο που μας προβληματίζει και μας διδάσκει γιατί η ζωή δεν σταματά να μας εκπλήσσει, να μας δίνει χαρά, πόνο, δάκρυ, έρωτα, απελπισία, αγάπη!

Όλα τα συναισθήματα εναλλάξ για να μη βαριόμαστε. Άλλωστε αφού γεννιόμαστε την ακολουθούμε μέχρι τέλους!

Η Δήμητρα Γεωργίου αν και γεννημένη στην Αθήνα όπου δημοτικό και γυμνάσιο πήγε στη γειτονιά της, τη Δάφνη, ζει από το 2005 μόνιμα στην Πάτρα, την οποία αγαπούσε από μικρή. Θεωρεί τη συγγραφή μία απαιτητική αλλά αγαπημένη δουλειά ψυχής. Νεότερη είχε εργαστεί ως διοικητική υπάλληλος στο μεγάλο Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας «Ευαγγελισμός» όπου και έμαθε, όπως έχει πει, ν’ αγαπάει και να συμπονά τον συνάνθρωπο. Η αγαπητή Δήμητρα Γεωργίου που είναι μία ευγενής και χαμηλών τόνων γυναίκα, είναι μητέρα δύο παιδιών και τεσσάρων εγγονιών.

Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα με τον τίτλο «Το αξίζεις, γιατί όλοι μεγαλώνουμε» από τις εκδόσεις Τετράγωνο που ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ από το αναγνωστικό κοινό και ακολούθησε το 2011 το παραμύθι με τον τίτλο «Το όνειρο ΚΑΜ-ΚΑΜ».

*Στην εκδήλωση η Δήμητρα Γεωργίου θα αναφερθεί στο νέο της μυθιστόρημα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture