Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Ρομά σκίζουν και καίνε εικοσάευρα έξω από τα δικαστήρια- BINTEO

Θεσσαλονίκη: Ρομά σκίζουν και καίνε εικο...

Κινηματογραφική η μεταφορά του αστυνομικού στον ανακριτή

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αυτή την ώρα Ρομά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στην Θεσσαλονίκη τη στιγμή που απολογείται ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας συγκεντρωμένοι σκίζουν και καίνε εικοσάευρα, το ποσό το οποίο δεν πλήρωσε ο 16χρονος στο βενζινάδικο, γεγονός που προκάλεσε την καταδίωξη του και τον σοβαρό τραυματισμό του.

 

 

«Δεν ήταν η βενζίνη δεν ήταν τα λεφτά, οι μπάτσοι πυροβόλησαν γιατί ήτανε Ρομά», είναι ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων βρίσκονται και οι συγγενείς του 16χρονου με τον πατέρα να λέει πως το μόνο που ζητά είναι δικαιοσύνη. “Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη. Εμπιστευόμαστε την δικαιοσύνη και περιμένουμε να κάνει σωστά την δουλειά της”, ανέφερε ένας από τους συγκεντρωμένους.

Στον ανακριτή ο αστυνομικός
Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά έφτασε σήμερα (9/12) στο Δικαστικό Μέγαρο στην Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 35χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελέα πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα) και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης (πλημμέλημα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις