Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της Πολυφωνικής

Πάτρα: Άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων ...

Με γενικό τίτλο: «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική» στις 21 και 23/12/2022 στο Θέατρο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο, στις 8.30 το βράδυ

Άρχισε η διάθεση (για τα μέλη του Οργανισμού της Πολυφωνικής) των αριθμημένων προσκλήσεων, για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, με τον γενικό τίτλο: «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Θέατρο Royal – παλαιό Πτωχοκομείο, στις 8.30 το βράδυ (ακριβώς), με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, στο πλαίσιο των 20 χρόνων της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συμμετέχουν 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ, Γ.Φ.Σ. «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» αλλά και σχήματα του ΩΔΕΙΟΥ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», που θα παρουσιάσουν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την ΧΟΡΩΔΙΑ BEL CANTES του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΟΡΟΥ/DANCE» της Ελένης Μπαλαφούτη.

Τηλεοπτική παραγωγή: Ιonian TV.

Χρυσοί χορηγοί των συναυλιών: ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ & FERRY CENTER- Γ. ΤΕΛΩΝΗΣ ΕΠΕ. Χορηγοί: ΚΤΕΛ Ν.ΑΧΑΙΑΣ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, PHARMA GROUP, S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜED FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού MARGELIS, Οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΦΑΤΝΗ, ΕΝΤΕΛΒΑΙΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ άνθη φυτά.

Η διάθεση των αριθμημένων προσκλήσεων για το κοινό θα αρχίσει την 10η Δεκεμβρίου. Πληροφορίες, γραφεία Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, www.polyphonikipatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture