Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άδεια η θυρίδα που άνοιξε η πρεσβυτέρα -Βρέθηκε ποσό στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, ελέγχονται οι κάρτες τους

Άδεια η θυρίδα που άνοιξε η πρεσβυτέρα -...

Οι λογαριασμοί του ζευγαριού έχουν δεσμευθεί

Άδεια είναι η θυρίδα στην τράπεζα όπου πήγε την περασμένη εβδομάδα η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, σύζυγος του πατέρα Αντώνιου και μέχρι πρότινος ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες στην έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας χθες στα σπίτια της πρεσβυτέρας και του πατέρα Αντώνιου φέρεται να βρέθηκε χρηματικό ποσό.

Βρέθηκαν χρήματα στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού Αντώνιου-πρεσβυτέρας
Συγκεκριμένα, χρήματα φέρεται να βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιο στο διαμέρισμα του ζευγαριού που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο της δομής της Κιβωτού στον Κολωνό.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, ερευνάται η προέλευση των χρημάτων αυτών, καθώς και αν πρόκειται για ποσό το οποίο πήρε η πρεσβυτέρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της σε θυρίδα τράπεζας την περασμένη εβδομάδα.

Κενή η τραπεζική θυρίδα που άνοιξε η πρεσβυτέρα
Να σημειωθεί ότι από τον έλεγχο που έγινε στη θυρίδα σε τράπεζα στον Κολωνό, κατόπιν σχετικής άδειας, διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ήταν κενή.

Υπενθυμίζεται πως η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είχε πάει στην εν λόγω θυρίδα στις 22 Νοεμβρίου, δηλαδή την περασμένη εβδομάδα και αφότου είχαν γίνει οι αποκαλύψεις για τις καταγγελίες εις βάρος της Κιβωτού και του πατέρα Αντώνιου.

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας που διεξάγουν την προανάκριση ενημερώθηκαν επίσημα, με σχετικό έγγραφο, από την εν λόγω τράπεζα για την επίμαχη επίσκεψη.

Επιπλέον, το ζευγάρι φέρεται να είχε πλήθος χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, οι οποίες ελέγχονται για να διαπιστωθεί η διαδρομή του χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση τα έως τώρα αποτελέσματα της εν εξελίξει έρευνας, έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από τέσσερις τραπεζικοί λογαριασμοί, του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας -κοινοί ή προσωπικοί-, καθώς και δύο θυρίδες, εκ των οποίων η μία ανήκει στην Κιβωτό και η άλλη στη μητέρα του πατέρα Αντώνιου. Εν τω μεταξύ, οι ελεγκτικές αρχές αναμένουν απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.

Να σημειωθεί ότι οι λογαριασμοί του ζευγαριού έχουν δεσμευθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις