Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Διασωληνομένος ο 5χρονος μετά τη φωτιά

Κολωνός: Διασωληνομένος ο 5χρονος μετά τη φωτιά

Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι

Από ένα μαγειρικό σκεύος ξεκίνησε, όπως όλα δείχνουν, η φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει μια ολόκληρη οικογένεια και ένα 5χρονο αγοράκι να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν. Κλήθηκε για κατάθεση ο πατέρας του.

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (27.11.2022) όταν από την κουζίνα του διαμερίσματος, δευτέρου ορόφου, στην οδό Αλκυόνης, στον Κολωνό ξέσπασε φωτιά. 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα έφτασαν στο σημείο.  

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν από το φλεγόμενο διαμέρισμα του Κολωνού δυο παιδιά. Το 5χρονο αγοράκι που ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και το 8χρονο αδερφάκι του. Στο σπίτι, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια του ήταν επίσης ένα 12χρονο παιδί.

Μέχρι στο σημείο να φτάσει το ΕΚΑΒ, ήταν γείτονες εκείνοι που έκαναν μαλάξεις στο 5χρονο αγοράκι, που δεν είχε τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το 5χρονο παιδί στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘμ διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ενώ το 8χρονο αδερφάκι του έχει μεταφερθεί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί έχει επίσης μεταφερθεί και το 12χρονο αδερφάκι του.

Ο πατέρας του παιδιού, όταν έφτασε η Πυροσβεστική στο σπίτι, ήταν, σύμφωνα με το MEGA, μεθυσμένος και κλήθηκε για κατάθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις