Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Όλο το πρόγραμμα Μητσοτάκη στην Αχαΐα-Πού θα πάει και ποιους θα δει-Δεν αποκλείεται και βόλτα στο κέντρο   

Όλο το πρόγραμμα Μητσοτάκη στην Αχαΐα-Πο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο Αντώνης Κουνάβης για  τη διήμερη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Αχαΐα

Με όλα τα θέματα που αφορούν την Αχαΐα επισκέπτεται την περιοχή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Προέδρου ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το επόμενο διήμερο.

«Ο Πρωθυπουργός θα ξεκινήσει την Τρίτη στις 10 το πρωί από το Αίγιο. Στη σήραγγα της Παναγοπούλας θα γίνει η υπογραφή της σύμβασης για το τρένο και συγκεκριμένα για τη γραμμή Ροδοδάφνη-Ρίο. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το φράγμα Πείρου- Παραπείρου και μετά το εργοτάξιο της Πατρών- πύργου στο Μιντιλόγλι. Στη συνέχεια θα βρεθεί στην πλατεία της Κάτω Αχαΐα όπου θα συνομιλήσει με πολίτες. Να σημειώσουμε ότι είναι πρώτη φορά που Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κάτω Αχαΐα.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Πάτρα όπου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα δύο συσκέψεις, στο Επιμελητήριο με παραγωγικούς φορείς και υπουργούς που θα βρίσκονται εκεί αλλά και στην περιφέρεια όπου θα βρίσκεται ο κ. Πέτσας με δημάρχους. Πιθανόν να περάσει και από εκεί για έναν χαιρετισμό. Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Royal.

Την επόμενη μέρα, την Τετάρτη, στις 8:30 το πρωί θα συναντηθεί με τους βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας αλλά και κομματικά στελέχη. Μετά, θα βρεθεί στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου όπου θα μιλήσει στις παραγωγικές τάξεις. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο My Way ενώ μετά από αυτή δεν αποκλείεται να γίνει και μία βόλτα στο κέντρο της πόλης. Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί και το ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ο Πρωθυπουργός έρχεται έχοντας στην ατζέντα του όλα τα θέματα που αφορούν την Αχαΐα. Εδώ και τρεις μήνες τα αρμόδια υπουργεία επεξεργάζονται τα θέματα και το βέβαιο είναι ότι θα κάνει για την Αχαΐα καλές και σοβαρές ανακοινώσεις για την περιοχή» ανέφερε ο κ. Κουνάβης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις