Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί μαζί με την κόρη της σε ταινία με θέμα τον εθισμό στα social media

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί μαζί με τ...

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί με την κόρη της Μία Θρίπλετον στην ταινία «I Am Ruth», που αποτελεί τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς ανθολογίας «I Am» σε σκηνοθεσία του -βραβευμένου με BAFTA – Ντόμινικ Σάβατζ. 

 Η ιστορία ακολουθεί τη Ρουθ, μια ανήσυχη μητέρα που αγωνίζεται για να βοηθήσει την έφηβη κόρη της Φρέγια (Θρίπλετον) καθώς η νεαρή περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζει «εγκλωβισμένη» σε αυτόν τον κόσμο. 

Το πρώτο τρέιλερ του δραματικού φιλμ, μια ιδέα της Γουίνσλετ, μόλις κυκλοφόρησε. Σε αυτό παρακολουθούμε τις δύο πρωταγωνίστριες να απομακρύνονται, με τη Φρέγια να κλείνεται περισσότερο στον εαυτό της παρά τις προσπάθειες της μητέρας της για σύνδεση των δύο. Οι Γουίνσλετ και Θρίπλετον παρουσιάζουν μια τυπική σχέση μητέρας – κόρης στο τρέιλερ: τις φωνές, τον θυμό και τις αγκαλιές που κάνουν οι δυο τους.  

 
 
Όμως τελικά η Ρουθ κάνει το επόμενο βήμα και αναγκάζει τη Φρέγια να ζητήσει βοήθεια από έναν σύμβουλο και να κατασχέσει το τηλέφωνό της. «Είναι αυτό που σε αρρωσταίνει», λέει η Ρουθ στην κόρη της. Εκτός όμως από τις δυο τους, παρακολουθούμε και την υπόλοιπη οικογένεια, όπως για παράδειγμα τον αδερφό της Φρέγια. 

Στην ανθολογία «I Am» συμμετέχουν γνωστές ηθοποιοί που λένε ιστορίες με επίκεντρο τη γυναίκα. Μερικές από αυτές είναι οι: Βίκι Μακλούρ, Σαμάνθα Μόρτον, Λετίσια Ράιτ, Λέσλι Μάνβιλ. Το «I Am Ruth» είναι το πρώτο κεφάλαιο της τρίτης σεζόν. Τα υπόλοιπα, με διαφορετικούς ηθοποιούς, θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture