Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 20 οικογένειες χρειάζονται τρακτέρ ακόμα και για να πετάξουν τα σκουπίδια τους στη Βούντενη- «Είμαστε στο έλεος»- ΦΩΤΟ

Πάτρα: 20 οικογένειες χρειάζονται τρακτέ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Σε απόγνωση οι κάτοικοι

Σε απόγνωση βρίσκονται περίπου 20 οικογένειες από την περιοχή της Βούντενης. Επί της ουσίας τα σπίτια τους βρίσκονται αποκομμένα καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί εργασίες που είχαν ξεκινήσει σε βασικό δρόμο.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βούντενης, Γιώργος Σταυρόπουλος, «Οι οικογένειες εγκλωβίζονται στα σπίτια τους καθώς είναι δύσκολο  να διανύσουν δρόμο 50 μέτρων. Οι εργασίες που είχαν ξεκινήσει δεν ολοκληρώθηκαν με αποτέλεσμα να χρειάζονται  τρακτέρ ακόμα και για να πετάξουν τα σκουπίδια τους. Αν και οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου όμως σταμάτησαν καθώς όπως μας είπε ο Πρόεδρος του Αρκτικού διαμερίσματος ο εργολάβος που είχε αναλάβει το έργο έπεσε έξω. Μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το τι θα γίνει.  Είμαστε στο έλεος. Τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε στο σχολείο. Πρόκειται για περίπου 15 παιδιά όλων των ηλικιών από πολύτεκνες οικογένειες.

Το αρχικό αίτημα για την επισκευή του δρόμου ήταν γιατί δεν μπορούσαν να ανέβουν τα μηχανήματα να αδειάζουν βόθρους καθώς δεν έχουμε αποχέτευση. Η περιοχή μυρίζει άσχημα καθώς το περιεχόμενο των βόθρων φτάνει στα αυλάκια.

Να σημειώσουμε ότι σε άλλο σημείο της Βούντενης όπου είχαν ξεκινήσει εργασίες, μετά από αίτημα που είχαμε κάνει πριν δύο χρόνια, για να περνά πυροσβεστικό όχημα, επίσης δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες». «Μας λένε ότι βρίσκονται σε προτεραιότητα περιοχές με μεγαλύτερες περιοχές. Ωστόσο από τη Βούντενη ο Δήμος Πατρέων παίρνει νερό. Η περιοχή που διαθέτει και τον αρχαιολογικό χώρο προσφέρει κι άλλα πολλά. Παρόλα αυτά ειδικά το καλοκαίρι η μυρωδιά είναι αφόρητη. Παρά τις υποσχέσεις δεν έχουμε δει τίποτα για την επίλυση των προβλημάτων μας» καταλήγει ο κ. Σταυρόπουλος. .

20 σπίτια αποκομμένα λόγω του δρόμου. Οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν...

Κι άλλες εργασίες που ξεκίνησαν προκειμένου να περνάει πυροσβεστικό όχημα που επίσης δεν ολοκληρώθηκαν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις