Οριστικοποιείται το πρόγραμμα της επίσκεψης
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου.
Το Σαββατοκύριακο ήρθαν στην Πάτρα συνεργάτες του πρωθυπουργού από το Μαξίμου και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας, Αντώνη Κουνάβη, επισκέφθηκαν πιθανούς χώρους, στους οποίους θα διεξαχθούν η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η συνέντευξη Τύπου.
Ως πιθανοί χώροι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη», φέρονται να προκρίνονται αρχικά, ο πολυχώρος ROYAL, στην Ακτή Δυμαίων (για την ομιλία) και ο συνεδριακός χώρος της Αχαΐα Κλάους, για την πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου.
Επίσης, κλιμάκια της κυβέρνησης, με υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς, ο Γραμματέας της Π.Ε., Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, αναμένεται να σχηματιστούν και να περιοδεύσουν σε διάφορους δήμους της Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να συζητήσουν θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.
Το πρόγραμμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί σήμερα ή αύριο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις (κυρίως κοινοβουλευτικές) των υπουργών και υφυπουργών.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









