Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα για βόμβα και η επική αντίδρασή της

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα για βόμβα ...

Το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

Επεισοδιακό ήταν το "Φως στο Τούνελ" της Παρασκευής (11/11) καθώς για ακόμη μια φορά η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε τόσο απειλές προκειμένου να "κλείσει" μία συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και ένα μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο πλατό που πραγματοποιείται η εκπομπή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, γνωστή για τις αυθόρμητες αντιδράσεις της που συχνά γίνονται viral όχι μόνο δεν φάνηκε να πτοείται αλλά έστειλε και το δικό της μήνυμα, χωρίς φυσικά να κρύψει τον εκνευρισμό της για την προσπάθεια κάποιων να σταματήσουν τις έρευνες της εκπομπής αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου.

Όταν ένας εκ των συνεργατών της τής έδειξε το μήνυμα για την ύπαρξη βόμβας, η Αγγελική Νικολούλη κοιτώντας όλο νόημα την κάμερα και χωρίς να εκφράσει ανησυχία έκανε τον σταυρό της, σχολιάζοντας "έλα Παναγία μου. Όλα τα χω ακούσει, είχα χρόνια να ακούσω ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι. Και εσύ μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα. Καλά κρασιά! Σε εσένα θα σκάσει απ' ότι βλέπω [...] με τέτοιους τρόπους δηλαδή θα σταματήσουν μία έρευνα; Λες και κ@@@@με εμείς για μία βόμβα".

Η βραδιά όμως έκρυβε και άλλες εκπλήξεις, καθώς ενώ η εκπομπή προσπαθούσε να ρίξει φως στην υπόθεση του Μάριου, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε απειλές για να σταματήσει την έρευνα, προκαλώντας την οργισμένη της αντίδραση.

Το μήνυμα μάλιστα έλεγε χαρακτηριστικά: "Μην ψάχνεις για την υπόθεση του Μάριου, δεν θα βρεις τίποτα. Η ιστορία έχει τελειώσει".

"Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δεν θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε... εσείς ήσασταν πίσω από την απειλή για τη βόμβα και μας λέτε ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Όχι δεν έχει τελειώσει! Για το 'Τούνελ' ποτέ δεν τελειώνει τίποτα χρυσέ μου άνθρωπε. Πάρτε το σαν μήνυμα αυτό, δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει. 10 χρόνια έχουν περάσει από τον Μάριο και επιμένουμε. Γιατί κάποια στιγμή κάποιος θα υποδείξει το σημείο ναι. Γιατί έχει τελειώσει;", δήλωσε φανερά εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight