Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυπαρισσία: Εξιχνιάστηκε ο θάνατος 31χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε παραλία

Κυπαρισσία: Εξιχνιάστηκε ο θάνατος 31χρο...

Τρεις συλλήψεις

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας με θύμα 31χρονο αλλοδαπό, που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας στις 7 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας εξιχνίασαν το έγκλημα που σημειώθηκε στις 7 Νοεμβρίου, αφού εντοπίστηκε το πτώμα 31χρονου θαμμένο σε παραλία.

 
Το θύμα, αλβανικής υπηκοότητας, είχε μεταβεί στην Κυπαρισσία από τη Σπάρτη για να στείλει έμβασμα στην Αλβανία μέσω συγγενικού του προσώπου που διέμενε εκεί και βρέθηκε μαζί με τους τρεις φερόμενους δράστες της επίθεσης σε μπαρ.

Στη συνέχεια, αποχώρησαν και οι τέσσερις μαζί.

 
Οι τρεις δράστες, ένας 30χρονος Αλβανός, ένας 24χρονος Ρομά και μια 30χρονη Ελληνίδα, φαίνεται πως τον δολοφόνησαν στην παραλία Καρτελιά της Κυπαρισσίας. Τον σκότωσαν, χτυπώντας τον μέχρι θανάτου, καθώς βρέθηκαν πολλαπλοί μώλωπες σε όλο του σώμα, όμως ένα χτύπημα στο πίσω μέρος της κεφαλής του ήταν το μοιραίο.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε πάνω του και τον έθαψαν στην άμμο, ενώ όταν έμαθαν ότι βρέθηκε το πτώμα, έφυγαν με προορισμό την Καλαμάτα.

 
Μετά από έρευνες και καταδίωξη της αστυνομίας, συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ζευγολατιό του Μελιγαλά ο 30χρονος Αλβανός και η 30χρονη Ελληνίδα, η οποία φέρεται πως είναι μητέρα δύο παιδιών, κατάγεται από τον Πύργο και εργάζεται ως μπαργούμαν. Είχαν επάνω τους 5.300 ευρώ.

Παραδόθηκε στην αστυνομία και ο 24χρονος Ρομά. Οι δύο από τους τρεις δράστες πέρασαν από τον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για την απολογία τους, ενώ αρνούνται την ανάμειξή τους στη δολοφονία του 31χρονου και παραδέχονται μόνο το ότι ήταν μαζί νωρίτερα.

Ακόμη δεν έχει βρεθεί το αντικείμενο με το οποίο κατάφεραν το θανατηφόρο πλήγμα στο θύμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα, 30χρονος αλλοδαπός, 24χρονος ημεδαπός και 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 7.11.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, ανωτέρω δράστες μαζί με τον 31χρονο επιβιβάστηκαν σε όχημα, μετέβησαν σε ερημική παραλία, όπου του προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα και στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 30χρονος και η 30χρονη εντοπίσθηκαν χθες (8.11.2022) το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις