Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε όλους τους βιαστές της

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε όλους τους...

Ανάμεσά τους και κάποιοι που πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, μετά την νέα κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ.

Περισσότερους από τρεις άνδρες που φέρονται να την βίασαν αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό στη νέα κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν δείξει στην ανήλικη φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν ταυτοποιήσει μέσω του blindchat και η 12χρονη έχει αναγνωρίσει σχεδόν το σύνολο των ανδρών που έκλεισαν ραντεβού μαζί της και την βίασαν.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, στην πρώτη κατάθεσή του είχε κάνει λόγο για 11 άνδρες με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η νέα κατάθεσή της ολοκληρώθηκε και ανάμεσα στους άνδρες που αναγνώρισε η 12χρονη είναι και κάποιοι που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και δήλωσαν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με προφίλ της 12χρονης αλλά δεν συναντήθηκαν μαζί της. Φαίνεται όμως πως είχαν πει ψέματα…

 Επίσης, η ανήλικη αναγνώρισε κάποιους που έκλεισαν ραντεβού μαζί της, συναντήθηκαν, αλλά δεν την βίασαν γιατί ανακάλυψαν ότι ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, και όχι 17 ετών όπως αναφερόταν σε προφίλ στο blindchat.

H νέα κατάθεση του κοριτσιού, ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για νέες συλλήψεις. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον όλων όσων αναγνωρίστηκαν, καθώς υπάρχει το εξής ζήτημα: η 12χρονη αναφέρει ότι την βίασαν, ενώ οι εμπλεκόμενοι το αρνούνται. Η ανακρίτρια θα συνεκτιμήσει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και θα κρίνει αν θα απαγγείλει κατηγορίες και θα βγάλει εντάλματα σύλληψης.

ΠΗΓΗ 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις