Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πάτρα έχει την τιμητική της στο "Μαύρο Ρόδο" με μόνο κάποια γενικά πλάνα της πόλης

Η Πάτρα έχει την τιμητική της στο "...

Ο Λεωνίδας Κακούρης υποδύεται τον Πατρινό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Θέμη Καστρινό

Το ότι η τηλεοπτική σειρά του Mega, “Μαύρο Ρόδο” που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, «σκίζει» από πλευράς τηλεθέασης είναι γνωστό. Η «ιντριγκαδόρικη» ιστορία της νεαρής δόκιμης μοναχής Ελισάβετ και του νεαρού Πατρινού μηχανικού Πέτρου Καστρινού (τους υποδύονται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου με τα υπέροχα πράσινα μάτια και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αντίστοιχα) έχει πιάσει τον παλμό του μεγάλου κοινού ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα γύρω πρόσωπα όπως η ηγουμένη του μοναστηριού με τη δική της «πονεμένη» ιστορία», την οποία υποδύεται έξοχα η Κατερίνα Διδασκάλου ενώ εξίσου καλή είναι και η Σοφία Σειρλή ως μοναχή Αυξεντία.

Το επίσης ενδιαφέρον για εμάς εδώ στην Πάτρα είναι πως οι βασικοί ήρωες όπως η οικογένεια Καστρινού είναι σύμφωνα με το στόρι Πατρινή. Ο Θέμης Καστρινός (τον υποδύεται πειστικά ο Λεωνίδας Κακούρης) είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας κέντρων νυχτερινής διασκέδασης και «περπατημένος» στην πιάτσα. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα 31/10 στις 22.40 στο Mega, είδαμε τον πολυμήχανο & πονηρό Καστρινό να καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να καταφέρει να «ξεκολλήσει» το γιο του Πέτρο από την Αρκαδία και τον τόπο όπου σαγηνεύτηκε από τη νεαρή μοναχή Ελισάβετ και να τον κάνει να επιστρέψει άρον άρον στην Πάτρα. Έτσι ο Καστρινός πλήρωσε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ώστε να μεταδώσει και καλά πως γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Πατρών Τριπόλεως, την 111, είδηση που την άκουσε και αναστατώθηκε ο Πέτρος.

Όσο για το επεισόδιο που θα μεταδοθεί απόψε Τρίτη 1/11 όπως διαβάσαμε θα γίνουν τα εξής:

Ο Μητροπολίτης μαζί με την Ηγουμένη Φιλαρέτη τακτοποιούν τις εκκρεμότητες για την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Οι ανησυχίες του Γεράσιμου τους έχουν βάλει σε σκέψεις κι έχουν μια κουβέντα γι’ αυτό. Ο Πέτρος μαθαίνει για το ατύχημα του πατέρα του κι επιστρέφει γρήγορα στην Πάτρα. Λέει προσωρινά αντίο στην Ελισάβετ, χωρίς να γνωρίζει πως όλα είναι ένα σχέδιο του Καστρινού. Η Αγγελική φεύγει από το σπίτι κρυφά από την Αλεξία για να βρεθεί ξανά με τον Βίκο. Τα σχέδια του οποίου χαλάνε όταν ο Παράσχος τον πληροφορεί για το ατύχημα του Θέμη. Ο Σαράντος βρίσκει τη Γιάννα και της λέει πως έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μπόγρη. Η επιστροφή του Πέτρου στην Πάτρα σημαδεύεται από σοβαρές ανακαλύψεις.

Στη σειρά αξίζει να σημειωθεί πως παίζει & ο Πατρινός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κάνοντας τον πατέρα της Ελισάβετ καθώς & ο Αχαιός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος.

Πάντως από την Πάτρα έχουμε δει μέχρι στιγμής μόνο κάποια ωραία γενικά πλάνα της πόλης από ψηλά. Να δούμε αν στο μέλλον θα γυριστούν & κάποιες σκηνές εδώ και όχι μόνο στην Αρκαδία και στην Αθήνα όπως συμβαίνει μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight