Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Φεστιβάλ Χρωμάτων διοργανώνεται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Πάτρα: Φεστιβάλ Χρωμάτων διοργανώνεται τ...

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στον Μώλο Αγίου Νικολάου (λιμάνι), την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από την επιστροφή της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, έρωτα, χαράς, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και διαφορετικότητας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση!

Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.

Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στον Μώλο Αγίου Νικολάου (λιμάνι), την ερχόμενη Κυριακή 6 Νοεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος θα μπορεί να προμηθευτεί το κοινό κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε, τονίζουν τέλος οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture