Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Ριάνα τραγουδάει το «Lift Me Up» για το «Black Panther: Wakanda Forever» που κάνει πρεμιέρα 10/11 στις Ελληνικές αίθουσες

Η Ριάνα τραγουδάει το «Lift Me Up» για τ...

Η συγκινητική μπαλάντα μάλιστα είναι αφιερωμένη στο έργο και την κληρονομιά - legacy του αείμνηστου Τσάντγουικ Μπόουζμαν που υποδύθηκε τον Black Panther στην 1η ταινία το 2018

Η υπέροχη Rihanna, όπως έγινε γνωστό επιστρέφει δυναμικά & τραγουδάει την μπαλάντα με τίτλο «Lift Me Up» για το ολοκαίνουριο φιλμ της Μάρβελ, «Black Panther: Wakanda Forever».

Η συγκινητική μπαλάντα μάλιστα είναι αφιερωμένη στο έργο και την κληρονομιά - legacy του αείμνηστου Τσάντγουικ Μπόουζμαν που υποδύθηκε τον Black Panther στην 1η ταινία που έφτασε και έως την υποψηφιότητα για το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Όσο για το τραγούδι της 34χρονης Ριάνα από τα Μπαρμπέιντος, όπως ήδη εκτιμάται, οδεύει ολοταχώς για υποψηφιότητα στην κατηγορία του βραβείου Όσκαρ καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα ερχόμενα Όσκαρ.

Το «Black Panther: Wakanda Forever» Ράιαν Κούγκλερ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγες μέρες, για την ακρίβεια στις ΗΠΑ βγαίνει στις 11 Νοεμβρίου και μία μέρα πριν, στις 10/11 θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας. Οι πρώτες εντυπώσεις μιλάνε για μια βαθιά συναισθηματική ταινία, γεμάτη μελαγχολία, θλίψη και θυμό αλλά και μια από τις πιο επικές στιγμές του σύμπαντος της MCU.

Όπως αναφέρει το flix.gr, αρκετοί είναι αυτοί όμως που μιλάνε και για το τραγούδι που ακούγεται μέσα στην ταινία, από την Rihanna. Με τίτλο «Lift Me Up», το πρώτο της τραγούδι εδώ και έξι χρόνια, είναι μια συγκινητική αλλά & συνάμα ελπιδοφόρα μπαλάντα και ήδη διαφημίζεται ως το επικρατέστερο τραγούδι για να κερδίσει στην κατηγορία του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα φετινά Όσκαρ.

Το video clip του τραγουδιού (σε σύνθεση και στίχους των Term, Λούντβιχ Γιόρανσον, Rihanna και Ράιαν Κούγκλερ), το οποίο τιμά την ζωή και το έργο του Τσάντγουικ Μπόουζμαν, κυκλοφόρησε μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε, και την σκηνοθεσία του, την ανέλαβε ο διευθυντής της φωτογραφίας της ταινίας Οτομ Ντουράλντ Ακραπόου.

Σύμφωνα με το στόρι της ταινίας «Black Panther: Wakanda Forever», μετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Wakanda.

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Ryan Coogler.

Πρωταγωνιστούν οι: Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Tenoch Huerta, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena, Alex Livanalli.

Διάρκεια: 161 λεπτά.

Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή & στην Πάτρα.

Το 1ο «Βlack Panther» το 2018 σε σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ είχε σαρώσει σε εισπράξεις φτάνοντας παγκοσμίως το 1 δις 348 εκατ. δολάρια.

Ο Μπόουζμαν απεβίωσε στις 28 Αυγούστου 2020 στα 43 του μόλις χρόνια. Όπως διαβάσαμε, ο προγραμματισμός της νέας ταινίας άλλαξε μετά το συνταρακτικό αυτό γεγονός & η Marvel επέλεξε τελικά να μην ψάξει να βρει έναν ηθοποιό για το ρόλο του T'Challa. Να προσθέσουμε πως είχε προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα του «Black Panther: Wakanda Forever» στο El Capitan Theatre και στο Dolby Theatre στο Hollywood την περασμένη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture