Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Υπό έλεγχο η φωτιά σε δάσος της Τερψιθέας - Απείλησε σπίτια

Ναύπακτος: Υπό έλεγχο η φωτιά σε δάσος τ...

Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

ΝΕΟΤΕΡΟ: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/10) σε δασική έκταση στην περιοχή Τερψιθέα, στην ορεινή Ναυπακτία, σημάνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά, όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, αρχικά απείλησε σπίτια ωστόσο οι επίγειες δυνάμεις και τα εναέρια μέσα κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο, παρά το γεγονός ότι έκαιγε δασική έκταση σε δύσβατη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και έξι οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποίησαν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί μέχρι τώρα κάποια κατοικημένη περιοχή.

*Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε στη Ναύπακτο στην περιοχή Τερψιθέα. Επιχείρησαν τόσο επίγειες όσο και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη ακόμα αιτία, σε δασική έκταση στην περιοχή Τερψιθέα, στην ορεινή Ναύπακτο. Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και έξι οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποίησαν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Τερψιθέα στην Ναυπακτία. Ήδη κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής από αέρος αλλά και επίγειες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις