Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάλος με βουλευτή του Μπολσονάρου που έβγαλε όπλο στο δρόμο μετά από καβγά με πολίτη

Σάλος με βουλευτή του Μπολσονάρου που έβ...

Έντονες αντιδράσεις, οργή και φόβος

«Νίκη της Δημοκρατίας» και αντίσταση στο νεοφασισμό του Μπολσονάρου, ζήτησε να είναι το μήνυμα που θα βγει από τις κάλπες στη Βραζιλία ο Λούλα και δικαιώνεται απολύτως από περιστατικά σαν αυτά με βουλευτή του ακροδεξιού Μπολσονάρου να κυνηγάει απειλώντας με όπλο μέσα σε δρόμο του Σάο Πάολο πολίτη με τον οποίο διαπληκτίστηκε νωρίτερα, ενώ πυροβόλησε και στον αέρα.

Το βίντεο σοκάρει και αν σκεφτεί κανείς ότι συμπεριφέρονται έτσι σε προεκλογική περίοδο, που αποζητούν την ψήφο των πολιτών, πραγματικά γεννά τρόμο το τι θα μπορούσαν να κάνουν όταν εξασφαλίσουν την εξουσία.

Η γυναίκα που κυνηγάει με όπλο τον πολίτη μέσα στον δρόμο σε γειτονιά του Σάο Πάολο, και δεν διστάζει να μπει και σε εστιατόριο με τους πελάτες έντρομους να βγαίνουν έξω, είναι η Κάρλα Ζαμπέλι, βουλευτής και στενός σύμμαχος του Μπολσονάρου.

«Στο πάτωμα σκουπίδι» – Πυροβόλησε στον αέρα
Σύμφωνα με τοπικά μέσα η Ζαμπέλι λέει στα δικά της social media ότι πυροβόλησε στον αέρα και κυνήγησε έναν άνδρα μετά από παρενόχληση και επίθεση που δέχθηκε, τονίζοντας ότι έχει άδεια κατοχής ομοσπονδιακού όπλου για την προσωπική ασφάλειά της.

Η στάση της βουλευτή προκάλεσε σάλο στη συμβολή των λεωφόρων Joaquim Eugênio de Lima και Lorena, σε κεντρική περιοχή της πρωτεύουσας. Βίντεο δείχνει ένα νέο άνδρα να τρέχει προς ένα καφέ – εστιατόριο, για να ξεφύγει από αυτούς που τον καταδιώκουν, με έναν εξ αυτών να του φωνάζει «στο πάτωμα σκουπίδι».

Η βουλευτής εισβάλει στο καφέ προτάσσοντας το όπλο στον νεαρό άνδρα, με αυτόν να την ρωτάει «Θέλεις να με σκοτώσεις, γιατί;»

Η ίδια η βουλευτής παραδέχεται ότι πυροβόλησε στον αέρα και κυνήγησε έναν άνδρα. Περιγράφοντας το περιστατικό λέει ότι γευμάτιζε με τον 14χρονο γιο της όταν ομάδα ανθρώπων την αναγνώρισε. Ένας άνδρας, αρκετά ταραγμένος, την έβριζε με βωμολοχίες. Επιπλέον, την έφτυσαν και την έσπρωξαν με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Βίντεο δείχνει έναν νέο άνδρα να μαλώνει με τον Ζαμπέλι στο πεζοδρόμιο. Η βουλευτής πέφτει στο έδαφος, σηκώνεται και τρέχει πίσω του μαζί με έναν άλλο ένοπλο άνδρα. Ακούγεται ένας πυροβολισμός. Η ίδια ισχυρίζεται ότι ήθελε ο άνδρας να σταματήσει για έρθει η αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα, ο πολίτης που η Ζαμπέλι έστρεψε το όπλο είναι ο δημοσιογράφος Λουάν Αραούχο, 32 ετών. Ο ίδιος αρνείται ότι έσπρωξε την Ζαμπέλι. «Φοβήθηκα πολύ και άρχισα να τρέχω γιατί άρχισα να φοβάμαι – όχι να μην με συλλάβουν, γιατί δεν είναι αστυνομικοί, αλλά για τη ζωή μου», λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις